середа, 23 січня 2013 17:15

Шварценеггер представив фільм "Повернення героя" і розказав чому боявся в ньому зніматися

Шварценеггер представив фільм "Повернення героя" і розказав чому боявся в ньому зніматися
Фото: filmpro.ru

Арні, як ласкаво називають популярного виконавця голлівудських бойовиків його колеги, приїжджає в Росію не перший раз. Тут колись навіть знімався фільм з його участю. Але ось представляти картину ("Повернення героя", режисер - Кім Чжі Ун) перед кількома сотнями російських журналістів (тільки одних телекамер було більше тридцяти штук), йому довелося вперше.

Разом з одним з головних героїв голлівудських екшнів у Москву приїхав також виконавець комічних ролей Джонні Ноксвіл. За контрастом з серйозним і мужнім героєм Шварценеггера він зіграв у "Поверненні героя" безглуздого, але привабливого дивака, який, як того і вимагає жанр бойовика, зробив свій внесок в перемогу добра над злом. Ще до того, як журналісти почали ставити питання, Джонні, немов передчуваючи, що говорити доведеться в основному його старшому і більш популярному колезі, спробував продемонструвати своє знання Росії. "Сподіваюся, це - горілка?" - жартуючи, натиснув на хворий для росіян мозоль комік, наливаючи з пляшки воду. А помітивши в залі привабливу журналістку, відразу поділився своїм враженням: "Красуня!".

Напевно, не чекаючи, що прес-конференція збере стільки людей, Ноксвіл покликав свого знайомого, щоб той на телефон відзняв його на фоні журналістів. Шварценеггер тут же відреагував на нову мізансцену і теж повернувся до знімаючого обличчям. Взагалі, він був дуже тактовний по відношенню до свого молодшого колеги, дуже хвалив Ноксвіла, який своєю комічною роллю урівноважив, пом'якшив жорсткі сцени екшену, побудованого на затриманні небезпечного злочинця.

"Я завжди був його фанатом, особливо після комедії "Диваки", тобто, навіть до того, як почав з ним працювати" - сказав Шварценеггер, викликавши схвальний сміх у залі. Ноксвіл же, у свою чергу, сказав, що знятися зі Шварценеггером, який з дитинства був його кумиром, було його мрією. Тому в сцені, де вони вдвох палять по поганим американським хлопцям з російського кулемета "Максим", він навіть нікого не грав, а просто посміхався від задоволення того, що знаходиться поряд з Арні. До всього ж той, за запевненням Джонні, завжди був дуже уважний до партнерів на знімальному майданчику і нічим не виявляв своє зоряне положення.

Але присутніх журналістів, звичайно ж, цікавив сам Шварценеггер. Багатьом, перш за все, хотілося дізнатися, чи не страшно було супергероєві відомих бойовиків повертатися на знімальний майданчик після десятирічної перерви?

"Чесно кажучи, я трошки боявся переходити з політики знову в кіно, - зізнався Шварценеггер. - Але фільм "Повернення героя" став другим в моєму поверненні в кінематограф. До цього я знявся в невеликій ролі в картині Сільвестра Сталлоне "Нестримні". І вже після цього ми вирушили в Мексику і зняли "Повернення героя". Працюючи над фільмом, ти завжди думаєш про те, чи приймуть тебе на цей раз фанати, шанувальники, критики. Чи можна тобі знову ставати головним героєм картини? Моя робота в "Нестримних" вселила в мене віру, показавши, що реакція глядачів на мене як і раніше буде позитивною, а значить я знову можу працювати в кіно. Щоб повернутися на екран, я вибрав роль старого пропаленого американського шерифа Рея Оуенса. Так, він вже трохи застарий, він відправився на відпочинок в маленьке містечко на півдні країни, де збирався піти на пенсію. Але життя повернулося несподіваною стороною. Я сподіваюся, що і в майбутньому буду грати таких цікавих персонажів".

Одним із найабавніших моментів півгодинного спілкування популярного актора з журналістами, - прохання одного з них, потиснути руку кіногерою. Молодий чоловік сказав, що фани Шварценеггера, кілька годин пританцьовували від холоду біля входу у фешенебельний готель в очікуванні кумира, попросили його саме про це: передати від них привіт Арні і потиснути його мужню руку. Актор прийняв це всерйоз, і коли в руці майстра бодібілдингу виявилася "тренована" лише комп'ютерною клавіатурою рука журналіста, той присів і вигукнув: "О may God!". Таким чином, актор навіч підтвердив, що є ще порох у його порохівницях, а значить в голівудські бойовики справді повернувся герой.

Що стосується самого фільму, то він, як і всі попередні картини за участю Шварценеггера, будується на боротьбі добра і зла. Правда, в "Поверненні героя" актор вже не виступає в ролі героя-одинака. Колишній крутий поліцейський, який боровся з наркомафією, в одній невдалій бойовій операції втратив усіх своїх колег. Залишивши велике місто, він поїхав доживати свій шеріфский вік в тихе американське містечко. Але коли в ньому з'явилися дуже погані хлопці, Рей струснув старовиною і взявся, як і раніше, захищати закон і своє місто. На цей раз у строкатій компанії далеких від героїзму товаришів по службі і простих жителів ковбойського містечка.

"У цьому фільмі ми побачимо саме того Арнольда, по якому так нудьгували весь цей час, - обіцяє режисер картини Кім Чжі Ун. - І разом з тим, він постане таким, яким ми його ще ніколи не бачили". Видно, служба на відповідальній державній посаді, на відміну від наших політиків, пішла Арнольду Шварцнеггеру на користь. Він набрався мудрості та солідності.

Зараз ви читаєте новину «Шварценеггер представив фільм "Повернення героя" і розказав чому боявся в ньому зніматися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі