вівторок, 29 січня 2013 12:26

Волочкова влаштувала сварку через сукню зі своїм колишнім чоловіком

 

Балерина Анастасія Волочкова і її колишній чоловік Ігор Вдовін протягом довгого часу залишалися в хороших стосунках. Однак після дня народження в ідеальних стосунках екс-подружжя виявилися великі проблеми.

Все почалося з того, що після святкування свого 37-річчя Анастасія тепло подякувала Ігорю в Тwitter: "Дорогий, спасибі за незвичайної краси сукню до дня мого бенефісу". Напередодні балерина Анастасія Волочкова закотила урочистий вечір на честь свого 37-річчя. Іменинниця вийшла в світ в білосніжній сукні з улюбленими стразами і довгим пишним шлейфом "а-ля русалка". Однак Вдовін у відповідь написав: "Ти щось плутаєш. Я не дарував тобі сукню. І прошу залишити мене в спокої".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Микола Басков цілував груди балерини Анастасії Волочкової

Мабуть, для Насті така реакція була настільки несподіваною, що вона не втрималася від неприємних висловлювань на адресу Вдовіна: "Це зовсім не по-чоловічому .... Не чекала .. Грошей, які ти передав на мою сукню при моїй мамі не вистачило б навіть на його ... поділ ".

І далі продовжила: "Не дарував сукню? ... Низько .. Ти поверни мені мої гроші. І не роби більше не доброчесно. Дочка моя тобі не може цього пробачити ... Я давно тебе залишила у спокої .. Разом з йогою і сексом два рази на рік .. Ти гроші мої поверни і не залишай свою дочку бездомною".

А остання фраза Анастасії, схоже, і зовсім розставила всі крапки над i в її стосунках з Ігорем: "Єдине можу сказати .. Сльози моєї дочки я не пробачу тобі ніколи .. Оскільки ти їх не гідний .. Забудь нас!"

Зараз ви читаєте новину «Волочкова влаштувала сварку через сукню зі своїм колишнім чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути