середа, 27 лютого 2013 08:37

Дмитра Шепелєва не хвилює різниця у віці з Жанною Фріске

Дмитра Шепелєва не хвилює різниця у віці з Жанною Фріске
Шоумен готується до народження дитини Фото: GLOBAL LOOK press

Популярний телеведучий Дмитро Шепелєв дав відверте інтерв'ю. Молодий коханий співачки Жанни Фріске пояснив, чому йому подобаються жінки постарше і за що не любить ровесниць.

Популярний телеведучий і батько дитини співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв, який воліє не давати великих інтерв'ю, а якщо і дає, то вкрай скупі і жартівливі, нещодавно висловився, чому йому подобаються жінки значно старше за себе. Світські пліткарі тут же вирішили, що йдеться конкретно про Жанну Фріске.

Втім, не обійшлося без фірмових жартів. Шепелєв відзначив, що вік коханої має значення лише коли "обраниця постійно забуває твоє ім'я, в її сивому волоссі бігуді, в сумочці - рецепти з поліклініки". Шоумен зізнався, що ровесниці, яких він називає дівчатами з "маминими бутербродами", його також не приваблюють - "однолітки, але є відчуття, що поруч школярка".

"Припустимо, вона старша - на вісім, на десять років. В цьому чимало плюсів для вас обох. Вона вже не соромиться ані тебе, ані себе в ліжку і знає, як здивувати. Вона точно знає, чого хоче від стосунків і від чоловіка, і тому між вами ясність і ніякої суєти. Вона не стане довго витрачати час на ревнощі і з'ясування "що я для тебе значу" і "куди ми йдемо", - підкреслив Дмитро Шепелєв.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Жанна Фріске чекає на дитину навесні, але заміж не збирається

Шоумен зазначив, що "віковий" мезальянс для нього не має значення, а всім, кого це хвилює, радить не пхати носа в чужі справи: "Скільки разів ми чули слова тих, кого чуже життя хвилює більше за своє: "вона для нього занадто стара", "вона йому не пара"? У мене є тільки одна відповідь. Це для вас вона не та, а для мене в самий раз. Коротше, не пхайте ніс... Я не вірю в різницю у віці. Тільки в любов".

Зараз ви читаєте новину «Дмитра Шепелєва не хвилює різниця у віці з Жанною Фріске». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути