пʼятниця, 08 лютого 2013 15:39

Вагітна Жанна Фріске розповіла про життя в Маямі

Вагітна Жанна Фріске розповіла про життя в Маямі
Артистка зізналася, що проводить дні в компанії домашнього вихованця Фото: GLOBAL LOOK press

Популярна виконавиця Жанна Фріске, яка зараз живе в Маямі і знаходиться в очікуванні первістка, поділилася з шанувальниками своїми американськими буднями. Артистка зізналася, що проводить дні в компанії домашнього вихованця.

Жанна Фріске ось вже протягом досить довгого часу знаходиться в Майамі. Там артистка збирається незабаром народити первістка. Поки ж виконавиця ходить по магазинах, відвідує різні заклади і набирається сил і позитивних емоцій. Цікаво, що Жанна категорично відмовляється спілкуватися з представниками преси про свого майбутнього малюка, але із задоволенням підтримує зв'язок з численними шанувальниками.

Так, нещодавно артистка порадувала фанатів розповіддю про свої американськи будні. "Люблю Маямі! Тут не буває поганої погоди ... За той час, поки тут живу, вибрала кілька найкращих місць, де, на мій погляд, варто обов'язково побувати. Перш за все, їжа. Неодноразово переконувалася в тому, що найсмачніша японська кухня - в ресторані "Nobu", а італійська - в "Carpaccio". Як тут готують пасту - пальчики оближеш! Дуже смачні коктейлі подають у "Segafredo" Зрозуміло, кращий фітнес в Маямі - пробіжки і прогулянки по набережній. А ще я обожнюю "Miami Art Museum", цей музей для мене - невичерпне джерело натхнення. Ось якось так ми з Лукешою дні і проводимо))", - написала Жанна Фріске в одній із соціальних мереж. Лукешею артистка називає свою собаку породи джек-рассел-тер'єр.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Жанна Фріске змінилася під час вагітності

Як відразу відзначили особливо спостережливі шанувальники артистки, співачка поводиться як справжня вагітна жінка - говорить виключно про їжу і цілковите неробство.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Жанна Фріске розповіла про життя в Маямі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути