понеділок, 28 січня 2013 12:06

Жанна Фріске буде народжувати в клініці Крістіни Орбакайте

Жанна Фріске буде народжувати в клініці Крістіни Орбакайте
Співачка чекає на хлопчика Фото: jeannefriske.com

Популярна російська виконавиця Жанна Фріске знаходиться в Америці, де готується до пологів. Весь російськомовний Інтернет буквально вирує від новини, що співачка чекає на хлопчика і збирається народжувати в тій же самій клініці, де на світ з'явилися донька Крістіни Орбакайте і малюки Філіпа Кіркорова.

Незважаючи на те що сама Жанна Фріске ще жодного разу не виступила перед пресою з коментарями щодо свого цікавого стану, новини про вагітність артистки наполегливо мусуються в Інтернеті, підкріплені фотографіями папараці, зробленими в Маямі, де зараз знаходиться Жанна в очікуванні свого первістка.

Так, не встиг влягтися галас після сенсаційних знімків артистки в Америці, де вона в супроводі телеведучих Дмитра Шепелєва, якому багато представників ЗМІ приписують батьківство дитини Фріске, і Лєри Кудрявцевої гуляє по місту і робить покупки, а її зовнішній вигляд залишає бажати кращого, як Інтернет мусує нову інформацію.

Відповідно до неї, Жанна Фріске під час чергового шопінгу зустріла в одному з американських бутиків Ані Лорак та Філіпа Кіркорова. Зустріч виявилася настільки теплою і невимушеною, що вагітна артистка розповіла колегам по сцені про майбутнього первістка. Так, Фріске розповіла, що чекає на хлопчика. А ще Жанна визначилася з місцем пологів. Нібито популярна виконавиця буде народжувати у тій самій клініці, де з'явилися на світ донька Крістіни Орбакайте Клавдія і дочка з сином самого Філіпа Кіркорова Алла-Вікторія і Мартін-Крістін. Однак, чи є ця інформація достовірною, сказати складно, тому що сама Жанна Фріске категорично не коментує своє приватне життя.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Жанна Фріске в Маямі не приховує великий живіт

Нагадаємо, таємницю цікавого стану популярної виконавиці випадково розкрив Дмитро Маліков на концерті в одному з московських ресторанів. "Ми планували записати дует з Жанною Фріске. Але потім вона сказала, що зараз перебуває на п'ятому місяці вагітності, тому запис довелося відкласти. А я записав цю пісню без неї, так вже вийшло", - розповів співак.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Фріске буде народжувати в клініці Крістіни Орбакайте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути