понеділок, 18 лютого 2013 16:58

Вагітна Жанна Фріске чекає на дитину навесні, але заміж не збирається

Поп-співачка Жанна Фріске в кінці березня стане мамою. Преса вже давно пише про цікавий стан зірки, але офіційно підтвердити радісну новину артистка зважилася відносно недавно. Днями у світ вийшов новий номер журналу "HELLO!" ??з інтерв'ю Фріске, в якому майбутня матуся пояснила, чому має намір народжувати в Америці, і уточнила, що з весіллям не поспішає.

Чутки про батька первістка співачки ходили різні. Але Жанна уточнила, що ним став її коханий телеведучий Дмитро Шепелєв. Малюка пара не планувала, але, дізнавшись про вагітність, дуже зраділа. "Ми з Дімою обидва не відчули ніякої паніки: "Ой, що буде! Який кошмар, зараз все полетить догори дригом!". Ні, все так, як і повинно бути", - розповіла Фріске.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Жанна Фріске змінилася під час вагітності

Співачка і телеведучий провели новорічні канікули в Маямі, потім Дмитро повернувся до Москви. Але незабаром він знову вилетить до США - підтримати кохану під час пологів. Точну дату пологів Жанна не назвала, але зазначила: "Я думаю, це буде весняний пасажир. Сподіваюся, Овен - упертий і непростий знак. І моє життя зміниться".

Втім, зміниться не настільки, щоб артистка зважилася на заміжжя. "Обов'язково потрібне весілля? Раз народиться дитина, значить, потрібно узаконити стосунки? Потрібно зібрати гостей, щоб всі пили, їли і наречена була в білій сукні? Не знаю, можливо, часи змінилися, але ми з Дімою по-іншому дивимося на це. Для того щоб бути разом, нам не потрібні РАГСи, штампи і вся інша атрибутика. Ми щасливі, і це найголовніше".

За словами Фріске, вона майже відразу вирішила, що народжуватиме в США. "Тому що в Москві було важкувато: клімат, ритм життя, постійна увага. Я хотіла уникнути обговорення в жовтій пресі всього того, що зі мною відбувається. Сама-то я звикла до багато чого, але тепер на мені відповідальність за більш коштовний вантаж, який дуже чуйний і відчуває все набагато тонше. Я рада, що моя дитина народиться в Маямі. Тут такий м'який клімат, що після народження дітей не загортають. І ще зовсім маленькими несуть купати в океан".

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Жанна Фріске чекає на дитину навесні, але заміж не збирається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути