середа, 30 січня 2013 17:51

Жанна Фріске змінилася під час вагітності

Жанна Фріске змінилася під час вагітності
Батько співачки розповів, що дуже радий майбутньому онуку Фото: РИА Новости

Батько популярної виконавиці Жанни Фріске Володимир Борисович розповів про самопочуття своєї іменитої доньки. Він повідомив, як рідня поставилася до новини про поповнення в сімействі, як змінилася сама Жанна, чому вона вирішила народжувати в Маямі і чим готова пожертвувати заради сім'ї.

Незважаючи на те що сама Жанна Фріске максимально віддалена від представників преси і так досі не дала жодного коментаря щодо свого цікавого стану, інформація про вагітність доходить до журналістів через її родичів. Так, велике інтерв'ю дав батько Жанни Володимир Борисович.

За його словами, коли вони дізналися про вагітність Фріске, то дуже зраділи. "Жанна не поспішала розповідати про свій стан. Дочекалася моменту, коли малюка вже можна буде розгледіти на УЗД. Приїхала до нас, і ми, так би мовити, змогли вже побачити онука наяву. Як і Жанна, ми давно мріяли про онуків, задавали питання, але не наполягали. Знали: всьому свій час. Ось щастя і сталося", - цитує батька Жанни Фріске Володимира Борисовича "Антена".

Жанна Фріске чекає на сина. Володимир Борисович не приховує, що теж радий цій обставині: "Мене все життя дівчата оточують. Я, звичайно, не скаржився. Такі красуні. Але мужика ще одного в сім'ї мати хотілося. Жанна вже й ім'я придумала, але називати його поки не будемо" .

За зізнанням Володимира Борисовича, вагітна Жанна сильно змінилася: "Зовсім інша стала: більш ласкава, домашня. Ніжніше стала. Почала нам частіше дзвонити. І зі мною ділиться всіма новинами. Вона знає, що папка цю справу любить". Як з'ясувалося, бажання Жанни народжувати в Америці її рідні дружно підтримали. "Ми цього й хотіли. І молодша сестра Жанни Наташа, якщо буде народжувати, теж там. Зараз час неспокійний, хто його знає... А там повітря, природа", - пояснив Володимир Борисович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Фріске буде народжувати в клініці Крістіни Орбакайте

Він підтвердив інформацію, що Жанна повинна народити в березні, а вже в серпні повернеться з Маямі назад в Росію. Відзначимо, в нещодавньому інтерв'ю Фріске, яка створює враження незалежної працьовитої жінки, зізналася, що готова на все заради сім'ї. Більш того, вона стверджувала, що хоче народити саме сина: "Важливіше цього нічого немає. Я хочу мати сім'ю і дуже хочу народити дитину. Коли це відбудеться, то на моїй кар'єрі на тривалий час буде поставлено хрест. Я просто дуже хотіла б приділяти всю увагу малюкові, сім'ї... І я хочу не одного, а двох-трьох дітей! І щоб обов'язково був хлопчик!"

Зараз ви читаєте новину «Жанна Фріске змінилася під час вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути