четвер, 30 травня 2013 17:40

SIA-2013: Новий позашляховик Hyundai обладнали підігрівом керма
9

Hyundai Grand Santa Fe
Фото: Фото: Володимир Мукан
Hyundai Grand Santa Fe
Hyundai Grand Santa Fe
Hyundai Grand Santa Fe
Hyundai Grand Santa Fe

Новий корейський позашляховик Hyundai Grand Santa Fe презентували сьогодні на Київському міжнародному автосалоні SIA-2013.

Новинка виконана у новому стилі фірми Hyundaі. Своїм дизайном вона перегукується із Hyundai Elantra та Hyundai Accent. Масивні блокфари позашляховика ніби перетікають із крила на решітку радіатора. У бампері вбудовані протитуманки, що формою нагадують бумеранги.

У цілому машина помітно масивніша за попереднє покоління Santa Fe. Має змінену решітку радіатора, новий передній бампер та протитуманні фари. Найголовнішою зміною у цьому сімействі позашляховиків є поява третього ряду сидінь. Тепер в салоні вільно поміщається семеро осіб.

Машину продаватимуть із двома двигунами на вибір - 2,2-літровим турбодизелем і 3,3-літровим бензиновим двигуном. Обидва силові агрегати пропонують у парі із 6-ступеневою автоматичною коробкою передач.

"Ця модель з'явиться у продажі у вересні-жовтні, - каже Геннадій Четвертухін, комерційний директор "Хюндай Україна". - 7-місна машина буде дорожчою за 5-місну. Проте її обладнають поворотними фарами, які змінюватимуть кут світла залежно від повороту керма, електроприводом дверей багажника, навігаційною системою, системою автоматичного паркування та обігрівом керма. Трохи пізніше з'явиться додаткова опція - вентиляція сидінь" .

Зараз ви читаєте новину «SIA-2013: Новий позашляховик Hyundai обладнали підігрівом керма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути