середа, 01 травня 2024 14:04

Показали бюджетний міні-електромобіль за ціною вживаного "Ланоса"
16

У Китаї презентували бюджетний електромобіль
Фото: autohome.com.cn
У Китаї презентували бюджетний електромобіль
У Китаї презентували бюджетний електромобіль
У Китаї презентували бюджетний електромобіль
У Китаї презентували бюджетний електромобіль

У Китаї презентували бюджетний електромобіль FAW Bestune Pony за ціною всього $4000-4850. Приблизно стільки ж коштує вживаний Daewoo Lanos у хорошому стані.

Компактний міський електромобіль сягає всього 3 м у довжину, проте є чотиримісним, повідомляє сайт Autohome. Авто пропонують у модифікаціях із запасом ходу 122 і 170 км.

"Електромобіль FAW Bestune Pony - новий конкурент Wuling HongGuang Mini EV та Chery QQ Ice Cream. Це мініатюрне міське авто із оригінальним дизайном. У нього короткий капот, висока віконна лінія, великі фари та малі кути нахилу стійок даху. Можна вибрати також нестандартне двоколірне забарвлення", - сказано в повідомленні.

Новий FAW Bestune Pony оснастили 27-сильним мотором, який дозволяє розвивати 100 км/год. На вибір доступні батареї на 9,4 та 13,9 кВт∙год: запас ходу складає 122 і 170 км, відповідно. Пізніше лінійку поповнить кабріолет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літаюче авто здійснило перший пасажирський політ - відео

Габарити FAW Bestune Pony:

довжина - 3000 мм;

ширина - 1510 мм;

висота - 1630 мм;

колісна база - 1953 мм.

Маленьке авто є чотиримісним, хоча задні сидіння більше підійдуть для дітей. Китайський електрокар оснастили цифровим щитком приладів та величезними кнопками на передній панелі. За доплату доступна камера заднього виду із 7,0-дюймовим екраном.

Безпілотний електрокар від компанії Apple не з'явиться на авторинку найближчим часом. Компанія повністю згорнула плани зі створення електромобілів (EV) після 10 років роботи над цим проєктом.

Зараз ви читаєте новину «Показали бюджетний міні-електромобіль за ціною вживаного "Ланоса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути