четвер, 30 травня 2013 17:11

SIA-2013: Opel Cascada складає дах на швидкості 50 км/год
9

Opel Cascada
Фото: Фото: Володимир Мукан
Opel Cascada
Opel Cascada
Opel Cascada
Opel Cascada

Новий чотиримісний кабріолет Opel Cascada показали на автосалоні SIA-2013, що зараз проходить у Міжнародному виставковому центрі в Києві.

Дизайн машини перегукується із стилем Opel Astra й Opel Meriva. Авто має великий дутий капот із чотирма ребрами жорсткості, злегка випуклі колісні арки та нову фірмову решітку радіатора. Нижня лінія фар зигзагоподібна, схожа на "опелівську блискавку".

Салон машини також нагадує інтер'єр Opel Astra. Кермо, сидіння, важіль коробки передач обтягнуті сірою шкірою із білими строчками, посеред торпеди встановлений мультимедійний центр. Біля прикурювача - слот для флешки й карти пам'яті. Кермо машини не перевантажене кнопками.

Тканинний дах Cascada складається за 17 секунд. При чому він може робити це на швидкості 50 км/год.

"Його можна складати із салону автомобіля або із брелка ключа, - каже Станіслав Краєвський із компанії "Дженерал авто груп", що імпортує автомобілі Opel. - Не дивно, що машина стилістично нагадує "Астру". Кабріолет якраз збудований на платформі цієї моделі. Його поставлятимуть в Україну із пакетом "погані дороги". Такі матимуть більший кліренс (16,2 см)та металевий захист картера двигуна".

Кабріолет пропонують у семи комплектаціях. Можна обрати один із чотирьох двигунів.

У найдешевшій комплектації кабріолет коштує 284,7 тис. грн. Він обладнаний кондиціонером, магнітолою, круїз-контролем, бортовим комп'ютером, 4-ма подушками безпеки, електросклопідйомниками та світлодіодними ліхтарями.

У дорожчих комплектаціях автомобіль обладнаний системою, що зчитує дорожню розмітку та знаки, виводить на дисплей панелі приладів. Також виробник як опцію пропонує систему старт-стоп, що глушить двигун у пробках, біксенонові фари, які повертають разом із кермом та самі регулюють пучок світла, залежно від темряви.

Зараз ви читаєте новину «SIA-2013: Opel Cascada складає дах на швидкості 50 км/год». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути