пʼятниця, 02 листопада 2012 15:42

Nissan представив оновлений суперкар GT-R
9

Фото: Фото: nissan.com

У Nissan поділилися інформацією про оновлення, які переживе суперкар GT-R в рамках підготовки до 2013 модельного року. Вони спрямовані на поліпшення чутливості купе і підвищення стійкості на високих швидкостях. Про підвищення віддачі силового агрегату не повідомляється.

У Nissan після серії гоночних заїздів GT-R по трасі Нюрбургрінга прийняли чергове рішення про модернізацію підвіски суперкара. У новому модельному році GT-R отримає модернізовані передні амортизатори, інші пружини і посилений стабілізатор поперечної стійкості. Крім того, деякі додаткові зміни спрямовані на те, щоб зробити суперкар більш стійким в напружених поворотах. З тією ж метою шляхом додавання нових елементів жорсткості деякому посиленню піддався і кузов.

Що стосується силового агрегату, то поки про збільшення його потужності інформації немає. Між тим, порталу Autocar стало відомо, що 3,8-літровий 540-сильний турбомотор отримав нові форсунки, злегка вдосконалену систему турбонаддува і модернізований піддон картера. Стверджується, що ці нововведення повинні знизити втрати потужності на тертя, поліпшити реакцію силового агрегату на педаль газу і зробити його більш еластичним.

У Nissan запевняють, що це ще не всі зміни і доповнення, і обіцяють розкрити відсутні подробиці в найближчому майбутньому. Залишилося небагато - японська прем'єра оновленого суперкара запланована на 19 листопада, а продажі на європейському ринку стартують відразу після Нового року.

Зараз ви читаєте новину «Nissan представив оновлений суперкар GT-R». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути