вівторок, 11 вересня 2012 17:29

Nissan Juke обладнали турбодвигуном на 190 "коней"
10

Фото: Фото: Володимир Мукан

На "Столичне автошоу", що проходило в Києві на вихідних, привіз свої новинки японський автовиробник Nissan. На стенді представлений Juke із новим турбованим 1,6-літровим двигуном на 190 к.с. та модернізований Pathfinder із потужним 3,0-літровим двигуном на 231 к.с.

Білий кросовер Nissan Juke має великий капот, вздовж якого встановлені дві фари. Під решіткою радіатора, у бампері, вмонтована ще одна пара фар. Арки коліс передніх і задніх крил масивні із прикріпленим пластиковими накладками, що захищають фарбу автомобіля від подряпин. Салон автомобіля просторий, сидіння обтягнуті шкірою. Посадка водія висока. Тунель трансмісії та накладки на дверних картах оздоблені червоним глянцевим пластиком. Кермо кросовера спортивне, обтягнуте шкірою, а прилади перед ним за стилем схожі на мотоциклетні. Бардачок перед місцем переднього пасажира великий, туди без проблем поміститься папка з аркушами А4 або жіноча сумка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий Nissan Juke потужністю 117 к.с. коштуватиме до $ 32 тис.

"Я сама на такому їжджу, - каже Шульгач Оксана, фахівець з продажу автомобілів Nissan Автомобільного центру "Голосіївського". - Це як "мікра", тільки на підборах. Цей автомобіль покликаний дивувати людей. Рідко коли зустрінеш когось байдужого до нього — комусь дуже подобається, а комусь навпаки — не подобається. Як тільки ця модель почала продаватися в Україні, люди стояли в черзі за ними по 6 місяців. Зараз, якщо клієнт захоче вибрати машину такого кольору, якого у нас немає, то доведеться почекати 2 місяці. За цей час машину привезуть із Англії, там на заводі Nissan випускають цю модель".

Повнопривідний автомобіль комплектують системами ABS, EBD, Brake assist, ASP., круіз-контролем, електропідсилювачем керма, клімат-контролем, вказівниками поворотів "один дотик", бортовим комп'ютером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Nissan оприлюднив чергову порцію інформації про супер-кросовер Juke-R

"Цей автомобіль оснащають магнітолою, що має блютуз, читає і диски, і флешки. Передні сидіння регулюються за висотою та мають підігрів".

Вартість такого автомобіля із урахуванням знижки 239 390 грн.

Зараз ви читаєте новину «Nissan Juke обладнали турбодвигуном на 190 "коней" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути