пʼятниця, 18 листопада 2011 11:33

Nissan оприлюднив чергову порцію інформації про супер-кросовер Juke-R
8

Фото: Фото: Nissan

Компанія Nissan опублікувала чергову порцію фотографій свого супер-кросовера Juke-R та відео-ролик. Втім, ніякої нової технічної інформації виробник поки не надав.

Компанія Nissan вперше оголосила про можливість будівництва гібрида кросовера Juke і суперкара GT-R у вересні цього року. Через деякий час стали відомі і подробиці цього унікального проекту. Виявилося, що в Nissan збираються забезпечити компактний кросовер злегка дефорсованим 3,8-літровим турбомотором від GT-R, інтегрувавши в трансмісію кросовера ще й суперкарівські систему повного приводу.

Таким чином, Juke-R отримав у своє розпорядження 485 кінських сил, які транслюються на чотири провідні колеса за допомогою 6-ступінчастої "робота". Це дозволяє супер-кросоверу прискорюватися до 100 км / год за 4 секунди.

Варто зазначити, що Juke-R переодягнули в ексклюзивний аеродинамічний обвіс і обладнали спортивним інтер'єром. Крім ковшоподібних крісел, можна спостерігати панель приладів і центральну консоль все від того ж GT-R. Салон кросовера позбувся заднього дивана, знайшовши натомість каркас безпеки.

У Nissan уточнюють, що серійного продовження глобальний проект не отримає - буде створено всього два таких шоу-стопера, з різним положенням органів управління. Втім, повністю скидати з рахунків можливість появи спортивної версії Juke все ж можна.

Зараз ви читаєте новину «Nissan оприлюднив чергову порцію інформації про супер-кросовер Juke-R». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути