четвер, 10 листопада 2011 11:00

Nissan оновив лінійку мінівенів одразу двома моделями
12

Фото: Фото: Nissan

Компанія Nissan оприлюднила інформацію відразу про два повнорозмірних вени, які найближчим часом надійдуть у продаж на ринках Японії і США. Вени належать до серії NV, але відрізняються дизайном, розмірами, вантажопідйомністю і моторної гамою.

Повнорозмірний NV3500, який навесні наступного року надійде в продаж у США, може вмістити до 12 пасажирів на чотирьох рядах сидінь, але в Nissan уточнюють, що салон вена має до 324 можливих конфігурацій. Відзначаються і широкі можливості використання вена, від виключно вантажного варіанту до модифікації "мобільний офіс".

NV3500 буде оснащуватися двома двигунами - чотирилітровим V6 потужністю 261 л.с.і 317-сильним восьмициліндровим мотором. Обидва двигуни агрегатуються з 5-діапазонним "автоматом".

Крім того, на автосалоні в Токіо відбудеться прем'єра вена, орієнтованого в першу чергу на внутрішній ринок. Nissan NV350 пропонуватиметься як в пасажирській, так і в комерційній іпостасях, причому довжина вантажного простору в останньому випадку може досягати трьох метрів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На "зеленому" автошоу в США показали авто, яке можна зібрати власноруч

Вперше вен буде оснащений можливістю запуску двигуна кнопкою. Важіль трансмісії перенесено на центральну консоль, а гальмо стоянки зроблене ножним. Це дозволило встановити між двома передніми сидіннями NV350 великий додатковий бокс для поклажі.

Решта специфікацій NV350 будуть оголошені ближче до прем'єри на Токійській виставці в кінці листопада.

Зараз ви читаєте новину «Nissan оновив лінійку мінівенів одразу двома моделями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути