четвер, 06 жовтня 2011 09:18

У Nissan почали будувати повнопривідний Juke-R
5

Фото: Фото: Nissan

У Nissan офіційно підтвердили початок роботи над будівництвом кросовера Juke-R. Автомобіль запозичить у Nissan GT-R двигун та інші агрегати. У Nissan мають намір побудувати всього два таких кросовера.

Кросовер розробляють спільно Європейський технічний центр Nissan і компанія RML. За офіційною інформацією, під капот Juke-R інтегрують 3,8-літровий турбомотор від Nissan GT-R, який з такої нагоди дефорсують з нинішніх 530 до 485 к.с. Крім того, кросовер отримає 6-ступінчасту КПП, взяту у суперкара, а також систему повного приводу від GT-R. Трансмісію, як зазначають в Nissan, довелося істотно адаптувати під платформу Juke.

У дусі GT-R модернізований і інтер'єр кросовера. Його зовнішність оживлена ??за допомогою розширених колісних арок, нових бамперів, 20-дюймових колісних дисків і подвійного заднього спойлера.

Nissan Juke-R буде побудований всього в двох примірниках - з правим і лівим кермом. За реакцією публіки на новинку в Nissan мають намір зрозуміти, чи варто виводити на ринок більш традиційну спортивну версію кросовера.

Технічні тести супер-Juke почнуться в листопаді цього року.

Зараз ви читаєте новину «У Nissan почали будувати повнопривідний Juke-R». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути