понеділок, 29 жовтня 2012 12:24

Nissan готує конкурента Ford Focus
5

Фото: Фото: auto.vesti.ru

У Nissan вважають, що новий хетчбек сегменту С, який компанія могла б випускати в британському Сандерленді, отримає належну увагу з боку покупців завдяки репутації, яку створили марці кросовери Qashqai та Juke.

Рішення про атаку на європейський сегмент С за допомогою нового хетчбека було прийнято в Nissan ще півтора роки тому, повідомляє Autocar з посиланням на главу департаменту планування продуктів Енді Палмера. Незважаючи на це, роботи над моделлю займуть ще не менше 2 років.

Очікується, що екстер'єр новинки буде стилістично витриманий у дусі кросовера Qashqai і майбутньої серійної версії концепту Invitation, яка, як планується, стане наступником нинішнього компактвена Note. За словами Палмера, новинка отримає дуже емоційний дизайн, але буде випускатися тільки в дверному кузові.

За попередніми планами, з хетчбеком поділиться силовими агрегатами компанія Renault, недавно обновила полуторалітровий дизельний мотор. Крім того, новинка може отримати і трьохциліндровий силовий агрегат з турбонаддувом об'ємом 1,2 л.

Варто зазначити, в Nissan розраховують, що потенційно популярна новинка зможе компенсувати не надто успішні продажі нового покоління Qashqai. Поки не відомо, коли саме новий кросовер з'явиться на ринку, проте в керівництві Nissan вважають, що повторити успіх першого покоління, що став бестселером, буде скрутно.

Зараз ви читаєте новину «Nissan готує конкурента Ford Focus». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути