четвер, 09 серпня 2012 10:12

Серійний Nissan Juke-R "засвітився" в інтернеті

Серійний Nissan Juke-R "засвітився" в інтернеті

Ескізи серійної модифікації супер-кросовера Nissan Juke-R опубліковані в глобальній Мережі. Раніше виробники не планували ставити екстремальний кросовер на потік, обмежившись будівництвом двох шоу-карів, але заявили, що змушені піти на це під тиском публіки.

Судячи з дизайнерських скетчів, опублікованих порталом Motor Authority, серійна версія Juke-R мало чим відрізнятиметься від тих самих знаменитих прототипів. Збережено і екстравагантне антикрило, і розвинені бампери, і капот з додатковими вентиляційними отворами. Щодо вузлів і агрегатів, вони теж, ймовірно, не зазнають жодних змін, за винятком можливості використання двигуна і трансмісії від оновленої модифікації Nissan GT-R.

У Nissan раніше повідомляли, що змушені були прийняти рішення про допустимість серійного випуску Juke-R унаслідок надзвичайно високого уваги з боку потенційних покупців. Однак партія кросоверів буде надзвичайно малою, і кожен з них буде будуватися під конкретне замовлення. Скільки саме в Nissan мають намір випустити Juke-R на додаток до двох уже побудованим прототипам, поки не повідомляється. Невідомо також, скільки він коштуватиме - за різними даними, ціна кросовера може коливатися від 150 тис. до півмільйона доларів.

Нагадаємо, прототип Nissan Juke-R є кроссовером з інстальованими агрегатами від суперкара GT-R - підвіскою, трансмісією і силовим агрегатом. Таким чином, 485-сильний 3,8-літровий двигун прискорює кросовер до 100 км/год за 3,7 секунди. Щодо серійних варіантів, то вони можуть отримати більш потужний 550-сильний мотор.

Зараз ви читаєте новину «Серійний Nissan Juke-R "засвітився" в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути