вівторок, 17 липня 2012 14:07

Nissan продемонстрував нове покоління Note
13

Фото: Фото: nissan.com

Нове покоління компактвена Nissan Note було представлено виробником на спеціальному заході в Йокогамі, де розташована штаб-квартира Nissan. Поки японці поділилися лише деякими подробицями про версію для внутрішнього ринку, але скоро повинен з'явитися і Note європейської специфікації.

Nissan Note другого покоління отримав інший дизайн, виконаний в стилістиці, заданій недавнім концептом Invitation. У результаті новинка стала більше нагадувати звичайний хетчбек, ніж традиційний компактвен, однак виробники стверджують, що дах новинки залишилася досить високим для того, щоб забезпечити просторий салон.

На японському ринку, куди Nissan Note надійде вже восени, він буде оснащуватися одним з двох варіантів 1,2-літрового двигуна - з наддувом або без нього. Якої потужності будуть мотори, поки не повідомляється, але відомо, що у випадку з японською Nissan Micra/March вони розвивають 80 і 98 кінських сил (більш потужна версія витрачає близько 4 л на 100 км). Агрегатувати двигуни передбачається з традиційним варіатором. Крім того, передньопривідні версії отримають систему "старт-стоп".

Європейська версія Nissan Note, яка навряд чи буде серйозно відрізнятися від модифікації для внутрішнього ринку Японії, повинна почати сходити з заводу Nissan в британському Сандерленді на початку наступного року.

Варто також додати, що в тій же стилістиці і на тій же платформі буде побудований і хетчбек Nissan Versa, який компанія планує продавати на ринках Північної і Південної Америки.

Зараз ви читаєте новину «Nissan продемонстрував нове покоління Note». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути