середа, 25 квітня 2012 10:26

Nissan презентував седан Sylphy, який може стати новою "Альмерою"
12

Фото: Фото: nissan.com

Nissan представив у Пекіні седан, який може в недалекому майбутньому з'явитися у дилерів по всьому світу. Модель показали під ім'ям Sylphy - саме під ним вона вийде на китайський ринок, в США її зватимуть Sentra. У Європі новинка, швидше за все, буде представлена ??як нове покоління Almera.

Наскільки представлений седан можна вважати дійсно новим, в Nissan не кажуть, вважаючи за краще обтічний термін "заснований на Sylphy". Зате багато міркують про те, що новий Sylphy став куди багатшим за попередника - він дорожче виглядає і розкішніше оброблений. В інтер'єрі з'явилися недоступні раніше матеріали, поліпшена шумоізоляція і збільшений багажник.

Повідомляється також, що на китайському ринку Nissan Sylphy буде пропонуватися з новим 1,8-літровим мотором, оснащеним системою зміни фаз газорозподілу. Загрегатувати його в Nissan мають намір з фірмовим варіатором, що укупі з вдосконаленими характеристиками самого двигуна повинно забезпечити йому вражаючу економічність. Однак жодної цифри японці не повідомили.

Відомо лише, що вже цього року новий Nissan Sylphy з'явиться в Китаї, потім у Європі, а до кінця 2014 року атакує цілих 120 країн світу.

Зараз ви читаєте новину «Nissan презентував седан Sylphy, який може стати новою "Альмерою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути