четвер, 12 квітня 2012 15:37

Nissan Pathfinder попався на очі фотошпигунам

Передсерійний Nissan Pathfinder попався на очі фотошпигунам. Опубліковані в Інтернеті знімки дозволяють не тільки зробити висновки про екстер'єр майбутньої новинки, а й придивитися до деяких деталей інтер'єру кроссовера.

Автомобіль своїм зовнішнім виглядом практично не відрізняється від продемонстрованого в Детройті концепту - на такий висновок наводять фотографії, опубліковані порталом Inside Line. Втім, інтер'єр кросовера, продажі якого повинні стартувати восени цього року, також дуже схожий на представлений на прототипі. На думку Inside Line, виконаний він у спрощеній стилістиці марки Infiniti, яка є люксовим підрозділом концерну Nissan.

На фотографіях чітко проглядаються органи управління трансмісією. Pathfinder одержить безступінчатий варіатор, причому, судячи з усього, для нього не буде передбачено режиму ручного перемикання, а також добре знайомої системи повного приводу All Mode 4х4i. Вона дозволяє роботу в трьох режимах - передньопривідному, з автоматичним підключенням задньої осі і з заблокованою муфтою.

Відомо, що кросовер отримав несучий кузов замість традиційної рами, семимісцевий салон і широкий спектр доступного устаткування. В якості силового агрегату буде використовуватися 3,5-літровий V6 потужністю 265 кінських сил. Про технічні характеристики поки відомо лише те, що новий Pathfinder буде на 20-25% економічніше попередника.

Зараз ви читаєте новину «Nissan Pathfinder попався на очі фотошпигунам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути