середа, 17 жовтня 2012 16:30

Nissan натякнув на майбутню зовнішність "унікального" ??концепту

Компанія Nissan розповсюдила перший офіційний тізер концепту, прем'єра якого відбудеться на виставці в бразильському Сан-Паулу 24 жовтня. Обіцяно, що прототип продемонструє народження якогось "унікального автомобільного жанру".

Автор: Фото: auto.vesti.ru
 

Наскільки унікальним вийде концепт, сказати складно, але в Nissan вже заявили, що він, по-перше, побудований спеціально для бразильського шоу, по-друге, в його розробці брали участь бразильські дизайнери. І, нарешті, по-третє, саме в Бразилії він і буде проводитися, причому щодо можливості продажу майбутньої серійної моделі в інших країнах поки нічого не відомо.

"Концепт вийшов дійсно новим і цікавим - з його енергійним дизайном і помітними квітами він повною мірою відображає наші враження від Бразилії", - заявив шеф-дизайнер Nissan Широ Накамура, який, як раніше повідомлялося, особисто представить прототип на виставці.

Автор: Фото: auto.vesti.ru
 

Судячи з тизера, йдеться або про компактне спорткупе, або про невеликий двухдверний кросовер з дизайном, дещо запозиченим у суперкара GT-R. Обіцяно, що всі подробиці Nissan оприлюднить у найближчі дні.

Зараз ви читаєте новину «Nissan натякнув на майбутню зовнішність "унікального" ??концепту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути