середа, 27 лютого 2013 15:00

Nissan показав нові фото седана класу D

Nissan опублікував декілька фотографій свого седана класу D, який пережив типовий рестайлінг. Утім, японська марка обіцяє покупцям всі земні блага: і "прискорення без затримок", і "виняткову економічність", і "вражаючу маневреність".

Нинішнє покоління Teana (відоме як J32) випускається з 2008 року, тому час масштабних змін ще не настав. Не дивно, що в присвяченому оновленій машині прес-релізі японці воліють говорити загальними словами і періодично приставляти прикметник "новий" до тих агрегатів і систем, які були й на дорейстайлінговій Teana.

Наприклад, новим названий мотор QR25DE, добре знайомий в тому числі й росіянам. Його цілком могли оновити, але ніякої конкретної інформації про це Nissan ділитися не поспішає - навіть потужність силового агрегату (до рестайлінгу він розвивав 167 к.с.) тримається в секреті. За аналогією з двигуном звання нових удостоєні варіатор "наступного покоління" і задня підвіска.

Ніяких сенсацій немає і в списку опцій - тим більше що з них згадано тільки вдосконалена камера заднього виду.

Зараз ви читаєте новину «Nissan показав нові фото седана класу D». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути