четвер, 16 лютого 2017 18:05

Mitsubishi презентує спортивний кросовер
4

Mitsubishi Eclipse Cross: оптика
Mitsubishi Eclipse Cross - "затемнення"
Mitsubishi Eclipse Cross ззаду
Mitsubishi Eclipse Cross

Японська автокомпанія назвала свій спортивний паркетник на честь знаменитого купе - Eclipse із приставкою Cross. Його презентують на Женевському автосалоні. Серійно Mitsubishi Eclipse виходитиме з 2018 року.

Автовиробник називає новинку "компактним SUV у кузові купе".

Новий кросовер нагадуватиме концепт-кар Mitsubishi XR-PHEV II 2015 року. Але матиме спортивний профіль - більш динамічний дизайн з великими кутами нахилу стійок даху, підняту задню частину, високо посаджені ліхтарі і світлодіодну головну оптику.

Eclipse Cross побудують на платформі Mitsubishi Outlander. Довжиною паркетник сягатиме 4,5 м, 1,9 м - у ширину, інформує autocentre.

Щодо потужності, кросовер-купе отримає 1,2-літровий 120-сильний бензиновий турбомотор або 2,2-літровий турбодизель на 150 к. с.

Пізніше обіцяють гібридну версію. Покупці зможуть обрати між передньо- і повноприводною модифікацією. Так само обиратимуть і між безступінчастою трансмісією і 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випустять новий Lancer

Спортивний кросовер також представить нову мультимедійну систему.

Очікують, що позашляховик Mitsubishi стане конкурентом Nissan Qashqai і Seat Ateca.

Попередника Mitsubishi Eclipse Cross - "тезку" спорткар випускали з 1989 по 2012 роки. Модель мала 2,4-літровий бензиновий двигун потужністю 162 к.с., а також 3,8-літровий з 263 к.с.

За весь час по світу розійшлось 1,4 млн купе і кабріолетів чотирьох поколінь. Моделі Eclipse "засвітилась" у кінофраншизі "Форсаж".

Mitsubishi заявила про появу нового Lancer у модифікації Grand. Його кардинальні перевтілення розробив тайванський технічний центр Mitsubishi Motors.

Зараз ви читаєте новину «Mitsubishi презентує спортивний кросовер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути