четвер, 16 лютого 2017 12:43

Випустять новий Lancer
5

Mitsubishi Grand Lancer
Mitsubishi Grand Lancer збоку
Mitsubishi Grand Lancer центральна консоль
Mitsubishi Grand Lancer ззаду
Mitsubishi Grand Lancer салон

Mitsubishi Lancer отримає нове життя у модифікації Grand. Цю модель розробив тайванський технічний центр Mitsubishi Motors - China Automotive Technology and Reseach Center для внутрішнього ринку.

Ця модернізація стала наймасштабнішою за десять останніх років існування седану.

Автомобіль кардинально змінений.

По-перше, практично повністю змінили передню частину кузова. Екстер'єр седану став динамічнішим. Іншими стали бампери, фари головного світла, вигнуті діодні ліхтарі С-подібної форми, хромована радіаторна решітка, повітрозабірник, нові виштамповки на дверях і підвіконна лінія. З боків з'явились скульптурні лінії кузова і рельєфніший спойлер на кришці багажника.

Також Grand Lancer вдосконалили підвіскою та поліпшеною шумо- і віброізоляцією. Додаткові шумопоглинальні елементи встановили в колісних арках, на моторному щиті, під центральним тунелем і задньою полицею.

Габаритна довжина седану сягає 4,6 м, ширина - 1,7 м, а висота - 1,4 м.

Силовий агрегат седану не змінився - атмосферник об'ємом 1.8 л зі 140 к.с. у парі з безступінчатим варіатором Jatco. Середня витрата палива Grand Lancer - 6,37 л / 100 км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарний Lancer знімають з виробництва

У салоні встановили нову центральну консоль. Одним з її нововведень стала повністю цифрова приладова панель, передає autocentre. Це гордість тайванських розробників. Окрім цього, седан обладнали 8,0-дюймовим сенсорним дисплеєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еволюція Mitsubishi Lancer: чому 10 покоління стане останнім

Базову комплектацію Grand Lancer обладнали камерою заднього огляду, системою стабілізації і превентивного гальмування. Однак подушок безпеки тільки дві. Бічні подушки і фіранки є лише у дорожчих версіях.

На китайський ринок оновлений Lancer вийде у березні - квітні. На світовий ринок автомобіль виставляти поки не планують. Там, як і раніше, продаватимуть автомобіль зразка 2015 року.

У січні японська автокомпанія заявила про припинення випуску Lancer. Виробничий цикл для седана завершиться у серпні 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Випустять новий Lancer». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути