середа, 28 січня 2015 18:35

McLaren виклали відеотизер суперкара 675LT, який дебютує в Женеві

McLaren виклали відеотизер суперкара 675LT, який дебютує в Женеві

Навесні McLaren покажуть дві чергові новинки. Поряд з світової презентацією гіперкара McLaren P1 GTR, в Женеву привезуть сучасну інтерпретацію моделі McLaren F1 GTR Longtail, що отримала назву 675LT.

Модель 675LT є подальшим розвитком купе 650S і стане новим представником так званої Super-серії, яка займе місце в на сходинку вище анонсованої раніше Sports-серії. Як видно з індексу, 675LT отримала 3,8-літровий V8, потужність якого довели до 675 кінських сил. На відміну від спорідненої моделі 650S новинка буде доступна виключно з кузовом купе, а продажі моделі стартують на початку майбутнього року.

Крім більш потужного мотора автомобіль, який призначений для використання на дорогах загального користування, відрізняється від 650S модернізованим кузовом, більш потужними гальмівними механізмами і власними налаштуваннями шасі. Подробиці про новинку стануть відомі ближче до презентації в Женеві.

Зараз ви читаєте новину «McLaren виклали відеотизер суперкара 675LT, який дебютує в Женеві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути