Ексклюзиви
вівторок, 24 лютого 2015 13:05

Cadillac СТ6 розсекретили під час церемонії "Оскар"

Cadillac СТ6 розсекретили під час церемонії "Оскар"

Компанія Cadillac показала нову флагманську модель СТ6 в рекламній паузі під час церемонії вручення премії "Оскар" - за місяць до офіційного дебюту. Керівництво автовиробника підтверджує справжність "засвіченого" автомобіля і обіцяє випустити цілу серію тизерних рекламних роликів з "найтехнологічнішим седаном у світі".

Спеціально для нового флагмана модельного ряду Cadillac детройтський автовиробник розробив нову технологію виготовлення кузова, завдяки якій в конструкції машини вдалося об'єднати високоміцну сталь, магній і алюміній. Незважаючи на те, що седан виросте в розмірах (орієнтовно на 20 см в довжину), її маса, порівняно з моделлю СTS знизиться на кілька десятків кілограмів.

В моторну гамму "американця", за попередньою інформацією увійдуть чотирьох-, шести - і восьмициліндрові двигуни різної потужності, а також гібридна силова установка з можливістю підзарядки від побутової електромережі. Машина з додатковим електромотором зможе набирати 96 км/год менш ніж за шість секунд" і проїде на електриці близько 120 км.

Крім цього новинка може отримати напівавтоматичну систему водіння Super Cruise, яка здатна повністю контролювати роботу рульового керування, гальм і педалі акселератора, а також зберігати рядність руху в щільному потоці транспорту.

У список додатково обладнання Cadillac CT6 увійде ширококутне дзеркало заднього виду з вбудованим монітором з роздільною здатністю 1280 на 240 пікселів. Екран включається натисненням клавіші і транслює зображення з камери заднього виду в режимі реального часу, при цьому в нічний час доби електроніка автоматично затемнює світло фар від машин ззаду.

Зараз ви читаєте новину «Cadillac СТ6 розсекретили під час церемонії "Оскар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути