Ексклюзивы
вторник, 29 октября 2013 16:30
Володимир Бондаренко
Володимир Бондаренко
Керівник Інституту політичних та соціологічних досліджень ім. Т.Г. Шевченка

В порнографии Украина рванула вперед

В Одесі розгорається порноскандал — кілька днів тому співробітники столичного управління по боротьбі з кіберзлочинністю спільно з одеськими міліціонерами розкрили чергову підпільну порностудію. Приховані камери були встановлені в солярії, який відвідували дружини і дочки відомих політиків і крупних підприємців Одеси. Відеоролики з одеською "полуничкою" рекламувалися на європейських і американських сайтах як "солярій з російськими красунями".

Одеський порно-скандал свідчить про те, що підглядання і підслуховування з Києва докотилося до самих околиць. Таке явище вже відбувається повсюди. А тут колорит іще в тому, що це сталося в Одесі — некоронованій столиці проституції і порнографії. Чимало українців вважають, що Одеса тільки сміється — як столиця гумору, а насправді вона робить гроші. У тому числі такими ганебними способами як торгівля людьми, порнобізнес, контрабанда наркотиків і проституція.

Ми прагнемо в Америку і хоч в чомусь її наздоганяємо. В усякому разі, у порнографії Україна рвонула вперед добряче. Шаленими темпами у нас розвиваються порностудії, відеозйомки прихованою камерою тощо. Країна хоче в Євросоюз, а хтось уже туди потрапив через порнобізнес. От Чехія прихистила нашу порноактрису і ніяк не може вислати.

Шокує те, що такі події стають рядовими. У Києві порноскандали виникають на кожному кроці. Дійшло до того, що повії безкарно ходять по Верховній Раді. Недалекий час, коли проститутка може бути обрана народним депутатом, як порнодіва Чічоліна в Італії.

Подібні речі були і за радянських часів, хоч і не так відверто. Пригадую, в кінці 1980-х років у приміщенні обкому партії я побачив у суботу голу повію. Запитав, що трапилося. Виявляється, один великий партійний чин викликав її, але не розрахувавуся. На знак протесту вона стояла голою у вестибюлі. Я звернувся до Суворовського райвідділку міліції. Врешті її забрав чоловік, бо міліціонери не хотіли бруднитися.

Одеський скандал ще раз підтверджує, що у нас згвалтована мораль. Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі не діє. Не випадково зараз готується засідання Ради з нацбезпеки й оборони з цього приводу. Рятувати ситуацію з суспільною мораллю треба негайно. Українці завжди були нетерпимими до проявів аморальності, нечесності і безвідповідальності. Маємо відновити вікові моральні та духовні цінності, аби не підірвати моральне здоров'я нації та поставити під загрозу майбутнє молодого покоління.

Сейчас вы читаете новость «В порнографии Украина рванула вперед». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть