Ексклюзивы
понедельник, 26 сентября 2011 17:43
Віктор Хлус
Віктор Хлус
колишній нападник київського "Динамо"

Найкращим у матчі "Динамо" — "Шахтар" був арбітр

У суботу зіграли "Динамо" та "Шахтар". Нормальний вийшов матч. Тільки моментів біля воріт було створено небагато. Перші 20 хвилин суперники взагалі возилися у центрі поля.

Чемпіон грав на нічию. Я можу це зрозуміти з двох причин. Перша: матч виїзний і попереду поєдинок другого кола у Донецьку. Друга: Мірча Луческу тримав у голові майбутню гру Ліги чемпіонів, де права на осічку, немає, тому приберіг для неї Фернандіньйо та Жадсона. Без цих двох бразильців конструктив у донеччан меншає. "Динамо" кадровими втратами суперника не скористалося: для перемоги господарі, вважаю, створили дуже мало моментів. Йшли вперед обережно, боялися "Шахтаря".

Серед гравців не хочу відзначати нікого. Найкращим був арбітр, який викрутився з делікатної ситуації. Призначити, а потім скасувати пенальті — це треба мати мужність.

Шанси на чемпіонство розцінюю після гри як 53:47 на користь "Шахтаря". У перше місце "Металіста" не вірю взагалі: поки харків'янам щастить, і вони дотискують суперника, але запасу міцності не мають. Тому цілком можуть провалитися у наступних матчах.

Сейчас вы читаете новость «Найкращим у матчі "Динамо" — "Шахтар" був арбітр». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Больше всего комментируют
Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть