Ексклюзивы
четверг, 28 июля 2011 10:48
Євгеній Ловчев
Євгеній Ловчев
Радянський футболіст, півзахисник оборонного плану. Майстер спорту міжнародного класу, заслужений майстер спорту Росії

Шанси - 65:35 на користь "Рубіна"

Слова Курбана Бердиєва про те, що його "Рубін" перебудовується під атакувальну модель гри, - бравада. На сьогодні тільки "Барселона" може дозволити собі стабільно упродовж матчу діяти першим номером. Всі інші клуби грають "від печі", тобто від оборони. У нападі покладаються на майстерність окремих виконавців. Класичний приклад — московський ЦСКА, який має двох класних форвардів, Думбія та Вагнера Лав, і розраховує забивати голи виключно їхніми зусиллями.

Мене у київському матчі здивував голкіпер "Рубіна" Рижиков. Він відстояв дуже надійно, хоча загалом проводить посередній сезон. Не скажу, що Сергій мав багато роботи, але з наявною упорався дуже впевнено.

Кияни занадто нервували в захисті. Нічим іншим не можу пояснити невимушені помилки команди Сьоміна. А в нападі не вистачало ідей, щоб зламати оборону суперника. "Рубін" же нічого нового не показав — просто стягнув у захист чималі сили, стежив за вільними зонами і цього було досить, щоб відбитися від хаотичних наскоків суперника.

Я не думаю, що вихід Шевченка допоміг би "Динамо". Шевченко міланського зразка був здатний вирішити долю гри самотужки, але зараз він уже не той — травми допікають. Дуже ціную та поважаю Шеву, але не знаю чи варто йому залишатися діючим футболістом.

Шанси на вихід до наступного раунду: 60 на 40 на користь "Рубіна". Навіть 65 на 35. Я не вірю, що в домашніх стінах казанці сидітимуть тільки на своїй половині поля. А Сьомін — надто досвідчений тренер, щоб просто так капітулювати. Перший матч Юрій Павлович програв тактично. А тактика у нинішньому футболі дуже багато важить. Це колись команди просто грали у футбол, а Лобановський з Бєсковим думали як завдяки "аналітичному мозковому центру" переграти опонента. Тепер скрізь треба нестандртні ходи. У Сьоміна є тиждень, щоб знайти їх.

Сейчас вы читаете новость «Шанси - 65:35 на користь "Рубіна"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

2

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть