Ексклюзивы
вторник, 16 августа 2016 09:15

Полиция разогнала онлайн-порностудию для иностранцев

Працівники Національної поліції Харківської області викрили онлайн-порностудію для іноземців. До її роботи було залучено понад 30 дівчат, повідомляє "Еспресо".

"Студію по виготовленню та розповсюдженню порнографії у Харкові організувала група осіб. Для своєї незаконної діяльності вони використовували орендовані квартири та залучали дівчат віком від 18 до 30 років. Дівчата спілкувалися з англомовними відвідувачами платних відеочатів та сайтів. За бажанням клієнта жінки демонстрували порнографічні шоу. Вартість однієї хвилини приватної бесіди складала від 3 до 7 доларів США", - прокоментували у поліції.

Доходи від роботи лише однієї моделі складали понад 2 тис. дол. на місяць, а загальні доходи студій – близько 20 тис. дол. на місяць. Робота цих студій була побудована за цілодобовим графіком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ужгороді викрили порностудію, яку організував викладач англійської

Під час обшуків у шести квартирах-студіях виявлено та вилучено понад 20 одиниць комп'ютерної техніки, професійну фото- і відеотехніку. Крім того, вилучено базу даних зі списками моделей та інформацією про надходження коштів від закордонних власників відеочату.

За оцінками поліції, загальна вартість вилучених речей становить близько 300 тисяч гривень. На даний час вона направлена на експертизу. Розслідування триває.

Нагадаємо, на Одещині організатор порностудії залучила "для роботи" чотирьох дівчат віком від 19 до 23 років. Вона реєструвала їх на сайтах під "нік іменами". Далі клієнт вибирав модель, яка працювала в приміщенні порностудії, обладнаному сучасною комп'ютерною технікою, і надавала сексуальні послуги в режимі онлайн.

Сейчас вы читаете новость «Полиция разогнала онлайн-порностудию для иностранцев». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть