Ексклюзивы
четверг, 14 апреля 2011 16:19

Найстарша учасниця "Фемен" віддала коханого чоловіка подрузі

 

Чим пишається Ольга Деда

 

1. Оголила привселюдно груди під час акції "ТРУДный возраст", на якій виступила проти збільшення пенсійного віку для жінок.

Мені дочка Аня запропонувала, вона в кількох акціях із "феменками" брала участь. Я подумала: неправильно, що підвищують пенсійний вік для жінок - на нас же всі хатні справи лежать, та ще й робота, ми ж не доживемо до пенсії. На одному тренінгу психолог сказав, щоб уявила день своїх похорон і подумала: що сусіди, друзі та родичі скажуть про мене. Я зрозуміла, що їм не буде про говорити. А такий вчинок усі запам'ятають. Коли роздягалася, мала таке відчуття, ніби я - гарна дівчина. Але стояти було холодно, тому акцію швидко закінчили. Відчула свою значимість. Мені бракувало в цього в житті.

2. У 60 років пішла на класичні танці

У дитинстві мріяла бути актрисою, але батьки наполягли, щоб здобула престижну професію. Все життя працювала інженером-конструктором на ??Харківському політехнічному заводі??. Як вийшла на пенсію, записалася в балетну групу до одного народного артиста. Йому - за 60, а нам - від 40 до 70 років. Танцюємо блюз, танго, вальс. Поодинці, бо пар у нас немає.

3. Пройшлася по розпеченому вугіллі.

На психологічному тренінгу зробили випробовування - розклали тліюче вугілля. Я босоніж пройшлася. Не пекло й не боліло.

4. Віддала коханого чоловіка подрузі.

Закинули мене з молоденькою співробітницею Людою на сільгоспроботи в село. Мені 25 років було, а їй - 17. Обидві незаміжні. З іншого заводу привезли хлопців. Заходить один у їдальню, а в мене аж серце впало - такий гарний. Сашею звати. Кілька днів думала лише про нього. Перед вихідними, коли танці мали бути, підходить до мене Люда й каже, що закохалася в Сашу. Я, дурна, уявила себе доброю феєю і познайомила їх. Одягла Люду в найкраще своє плаття, зробила їй зачіску. Підштовхувала їх одне до одного, помогла одружитися, на весіллі гуляла. Потім зрозуміла, що чоловіків віддавати нікому не можна.

То була неймовірна ніч! Він навчив мене всього, що зараз вважають нормальним. Тоді про це ніхто не знав, і спитати було непристойно

5. Віддалася на першому побаченні.

Мені було 23 роки, коли на роботі вручили путівку на турпоїздку до Італії. В ресторані, під час вечері,офіціант приніс записку, де чоловічим почерком було написано: "Вийдіть у хол на 5 хвилин". Там на мене чекав не дуже гарний чоловік років 30 - низенький, лисуватий. Але як говорив компліменти. Представився режисером одного з ленінградських театрів. Я погодилася піти з ним. То була неймовірна ніч! Він навчив мене всього, що зараз вважають нормальним. Тоді про це ніхто не знав, і спитати було непристойно. Ми ще довго переписувалися, він запрошував у Ленінград. Тепер хотіла б його зустріти, але не знаю, де він. Звати його Михайло Шуров.

6. Народила та виховала доньку Анну.

Не складалося з чоловіками. У 35 років поїхала в круїз по Волзі. Зустріла там старшого чоловіка, він був одружений. У нас на кораблі було велике кохання, я від нього завагітніла. Після круїзу він став до мне приїжджати, більше року так жили. Але колишню сім'ю не кидав, побратися не пропонував. Мене це сердило. Якось серед ночі я вигнала його. Відтоді ми не бачилися. Я сама виховала дочку.

Два роки тому, коли почала ходити на психологічні тренінги, пробачила його. Знайшла стару адресу, відправила телеграму. Написала, що наша донька буде проводити акцію з дівчатами з "Фемен" у Донецьку. Він дуже хотів побачити, але не зміг приїхати. Потім кілька разів приїжджав, хотів із дочкою зустрітися. Але вона відмовилася говорити з ним навіть по телефону.

Сейчас вы читаете новость «Найстарша учасниця "Фемен" віддала коханого чоловіка подрузі». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть