среда, 30 ноября 2011 18:57

Кредит брала на 20 років, а віддала за три. Шість перемог Лілії Ребрик

 

1. З'їла татову ковбасу

Мама робила мені до школи бутерброди-композиції - викладала троянди з моркви, фігурно нарізані ковбаски, писала майонезом "Ліля". Якось ми проспали, до школи залишилося 10 хвилин. Бутерброд зробив тато: відрізав дві скибки хліба й устромив чотири товстих кільця ковбаси. Я збиралася протестувати, але він пояснив: "Це колеса від машини". Їм "колеса" досі.

2. Навчилася відмовляти хлопцям

У 20 років зажартувалася з хлопцем і загралася. Незчулася, як він захотів більшого. Зціпивши зуби, сказала "ні". Йшла від нього і плакала - від полегшення. Це була моя перша тверда відмова.

Мрію про Париж. Але бережу його для медового місяця

3. Пофарбувалася блондинкою

Знімалась у короткометражці "Метаморфози". Режисери сказали: нутро ліричне, а зовнішність непідходяща - яскрава брюнетка. Зробили мені пейсики біляві. Відтоді не пропонують ролей покинутих жінок із двома дітьми. Зате всі біляві стерви - мої.

4. Сходила у відпустку

Боялася вільного часу, бо подруги заміж виходять, а я - ні. Тому хапала роботи скрізь, де можна. А потім, уперше за сім років, у серпні поїхала відпочивати до Одеси. Тепер мрію про Париж. Але бережу його для медового місяця.

5. Виплатила кредит

Брала на 20 років, а віддала за три. На Осокорках у новобудові купила однокімнатну квартиру за 115 тисяч доларів. Обрала Лівобережжя, бо люблю мости. Переїхала 8 травня, на свій день народження.

6. Обганяю фури

Люблю виїхати на міст, ввімкнути ліричну музику, щоб аж душу роздирало, розігнати машину й поплакати. Їду, плачу й насолоджуюсь. Обганяю величезні неповороткі фури. А три роки тому боялася навіть наблизитися до них.

Сейчас вы читаете новость «Кредит брала на 20 років, а віддала за три. Шість перемог Лілії Ребрик». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть