Ексклюзивы
четверг, 16 декабря 2010 14:16

Борисюк пообіцяв убити Ступку

У п'ятницю ввечері у столичний ресторан "Тургенєф" запросили співаків, політиків і спортсменів на "Караоке-паті".

О 20.00 у приміщенні порожньо. Четверо офіціантів розставляють на столики для віп-гостей тарілки з канапками з червоною ікрою, вугром і хамоном. За барною стійкою 20-річний офіціант Олександр готує коктейль з молдавського вермуту "Маренго" і ананасового соку. Коли третя пляшка "Маренго" закінчується, змішує з соком горілку "Козацька рада".

- Пальоний молдавський вермут ще гірший за горілку. На ранок від нього може нудити, або голова болітиме. Краще хай п'ють українську горілочку, - каже Олександр.

Одну тарілку з канапками офіціант залишає на барній стійці. Наїдки розбирають поодинокі гості, які прийшли раніше.

- Вообше обнагліли. Що я тепер на столи подам? Тільки залиш щось на барі, тут же зметуть. Вася, зроби ще одну порцію.

О 21.20 приходить віце-президент Національної телекомпанії Валід Арфуш, 39 років, із дружиною Лідією Петровою. Обіцяє, що під Новий рік привезе в Україну американського актора Макалея Калкіна, який зіграв "Одного вдома".

- Переговоры с ним идут уже полмесяца, - говорить Валід . - Размер гонорара держим в тайне. Он хочет прилететь в Украину, потому что у него девушка отсюда.

Кажуть, за свій приїзд Калкін попросив $100 тис.

Офіціант запрошує Арфуша всередину. Пропонує коктейль, "Тархун" і "Дюшес".

Звукорежисер і продюсер 52-річний Володимир Бебешко веде під руку співачку Мілу Нітіч, 20 років:

- У караоке я співати не буду. Прийшов подивитися, у кого який голос насправді, хоча й так знаю, хто на що здатен. Повалій і Ротару записують українські пісні тільки в мене. З ними легко працювати, пишуться годину-дві. А ті, хто не мають голосу, - шість. Допомагаємо їм різними комп'ютерними програмами. Насправді стати співаком може кожен. Зараз, за великим рахунком, на сцені виступають або дочки, або коханки багатеньких дядечків. З чоловіками та ж сама історія. Найчастіше крутять любов із забезпеченими жінками старшого віку.

На сцену виходить організатор вечірки ресторатор Микола Тищенко. Співає пісню російського виконавця Григорія Лепса "Наталі". Слів напам'ять не знає, тому читає з екрана.

Пальоний молдавський вермут ще гірший за горілку. На ранок від нього може нудити, або голова болітиме. Краще хай п'ють українську горілочку

Хореографи Дмитро Дікусар, 24 років, і Олена Шоптенко, 22 роки, тримаються за руки. Їм приписують роман. Улітку обоє розійшлися з попередніми партнерами - співачкою Іриною Білик та телеведучим Ігорем Посипайком.

На годину спізнилися актори Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк. Для дружини Віталій виконує "Білий танець" Сєрова. Сумська п'є мартіні, не зводить погляду з чоловіка. Раптом на сцену вистрибує 43-річний актор Остап Ступка. За ним вибігає його дружина Ірина. Ступка запрошує на танець Сумську, Борисюк кружляє з Іриною. Коли Остап починає гладити Ольгу по талії та опускати руки їй на стегна, Борисюк замість слів "Я тебе люблю" співає "Ступка, я тебе уб'ю". Гості регочуть, аплодують.

По черзі караоке співають Віталій Козловський, Наталя Валевська, Міла Нітіч і дизайнер Олег Скирда.

- У мене голос від природи гарний, - каже 29-річна Валевська. - А ще ніколи не виходжу на сцену з повним шлунком. Бо тоді мучитиме відрижка.

23.20. Обіцяні спортсмени і політики не приходять.

- Шоу-бізнес - брудна штука, - каже біля гардероба звукорежисер одного зі столичних каналів Максим Неділя, 39 років. - Недавно розкручували двох 20-річних хлопчиків. Одного фінансує мама-бізнесменка, а іншого утримує 50-річна власниця мережі столичних супермаркетів. Він із нею живе, супроводжує на прийомах та корпоративах. Раз знімаємо їм кліп. Я кажу цій жінці: "Скажіть своєму сину, щоб ширше рот відкривав". А вона мені: "Он мне не сын, а любимый человек". Ми їх між собою називаємо "поющими трусами". Ну й що, що вони чують. На правду не ображаються.

Сейчас вы читаете новость «Борисюк пообіцяв убити Ступку». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть