Ексклюзивы
суббота, 22 июня 2013 14:45
Ольга Богачевська
Ольга Богачевська
Ольга Богачевська

Вигуляні не зраджують

– Пане Юрію, чи варто погоджуватися на секс на першому побаченні? – вже поговоривши про літературу й випивши пляшку шампанського, запитуємо у Юрія Винничука.

У кафе на подвір'ї "Мистецького Арсеналу" залишилися тільки ми та молоді поети за сусіднім столиком.

– Люди мусять знати одне одного, – каже 61-річний письменник. – Не бывает, что он затащил ее в парк, стали в позу, чик-чирик и все. ­Перед тим відбувається прелюдія: доки те зніме, доки се. Чоловіки кайфують, поки здобувають жінку.

Розуміємо з колегою, що ­Винничук – дуже мудрий, а головне, готовий ділитися чоловічими таємницями. ­Розмову записуємо на два диктофони.

– Вигуляні не зраджують, – запевняє письменник.

Коханці падають із балкона під час любощів

Тиждень тому тітка переконувала, що зраджують усі чоловіки, без винятку. Краще це змалечку усвідомити – легше з тим буде жити. А коли зраджує жінка – "це вже горе в родині". Але ж чоловіки зраджують із кимось. Тобто з жінками, часто – чиїмись дружинами.

– Одна молода шанувальниця ходила на всі мої презентації, залицялася, – автор "Весняних ігор в осінніх садах" відкорковує другу пляшку шампанського. – Вона зустрічалася з хлопцем, але й бігала до 45-річного мужчини. Її ідеал – одночасно мати забезпеченого чоловіка і пристрасного коханого.

У стрічці Кирила Серебреннікова "Зрада" коханці падають із балкона під час любощів. За кілька років їхні овдовілі половинки вже зраджують своїх нових обранців. Глядачі не знають, як звати героїв, у якому місті вони живуть. Це могло статися з будь-ким.

– Якщо чоловік захоче пристрасті, не факт, що піде зраджувати. Навіть ­після 10 років шлюбу можна завжди зробити собі романтику, – каже Винничук вже в метро.

Розціловуємося, бо виходимо на наступній станції. Винничук їде до колеги Андрія Куркова. А я відповідаю на – надцяту есемеску із запросинами Ромчика на побачення: "Готова йти, але тільки не в парк".

Сейчас вы читаете новость «Вигуляні не зраджують». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

67

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть