Ексклюзивы
четверг, 07 октября 2010 18:08

Водій вантажівки вбив колегу через клієнтів

Водій вантажівки вбив колегу через клієнтів

22-річний Сергій вбив ножем в груди свого напарника 23-річного Миколу. До цього тривалий час чоловіки працювали разом і сварилися за гроші.

Чоловіки приїхали на заробітки із західної України. Винаймали житло в Дарницькому районі Києва. Влаштувалися працювати водіями вантажівки. Машина належала київському господарю. Його бізнес був пов'язаний з міжнародними перевезеннями. По роботі інтереси напарників постійно перетиналися. Зустрічатися доводилося часто: то на станції техобслуговування, то в автопарку.

- Постійно сварилися. Не могли поділити заробітки, - говорить журналісту Gazeta.ua заступник голови ЦГЗ УМВС України в Києві Володимир Дмитренко. Був черговий конфлікт. Його разрулив господар вантажівки. Хлопці наче помирилися. Пішли навіть пити мирову. Купили горілку. Сіли біля бювету на Тростянецькій. Розпили, знову посварилися, почали битися. Микола перший вихопив ножа і завдав приятелеві удар в область серця. Коли зрозумів, що вбив людину, сам зателефонував до міліції.

Сергія не врятували. Миколі загрожує до 15 років в'язниці.

Gazeta.ua

Сейчас вы читаете новость «Водій вантажівки вбив колегу через клієнтів». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть