Ексклюзивы
четверг, 04 августа 2011 13:23

П'яний в Донецьку розстріляв однорічного хлопчика з пістолета

П'яний в Донецьку розстріляв однорічного хлопчика з пістолета

Вчора в Кіровському районі Донецька 38-річний чоловік, який на самоті пив пиво на лавочці, несподівано вистрілив у бік жінки з дитиною. Мама і син теж відпочивали на лавці неподалік. Стрілець влучив у хлопчика віком всього 1 рік і 7 місяців.

Як розповіла голова прес-служби Донецької міської міліції Ольга Почкалова, це сталося о 15.30 на вулиці Петровського, біля будинку 108, де жили потерпілі.

"Опергрупа затримала злочинця по гарячих слідах. У нього вилучили два травматичних пістолети, які носив з собою. Пістолети не були зареєстровані. Він купив їх у звичайному магазині", - розповіла Почкалова.

Дитина з розривом легені госпіталізована в обласну дитячу лікарню. Той, хто стріляв, раніше не судимий, ніде не працював, перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

"Объяснить свой поступок этот мужчина не может, - говорит глава пресс-службы. – Сегодня он пришел в себя и выглядит вполне адекватным. А вчера утром выпил бутылку водки, потом добавил пива, переживал из-за своих проблем в личной жизни. Как стрелял, в кого стрелял и почему не помнит вообще. Говорит: "Может, водка была плохая?". Искреннее раскаивается в том, что причинил вред ребенку. Говорит, что у него самого есть ребенок – 18 лет".

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 КК - замах на умисне вбивство малолітньої дитини (карається строком до 15 років колонії).

Сейчас вы читаете новость «П'яний в Донецьку розстріляв однорічного хлопчика з пістолета». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть