Ексклюзивы
среда, 22 июля 2009 11:31

Виновник ДТП, которое убило Пелиха, попал в психушку

Виновник ДТП, которое убило Пелиха, попал в психушку

Водій автомобіля Honda Олег Кирилов, дорожньо-транспортна подія за участю якого призвела до загибелі журналіста Ігоря Пелиха, заявляє, що аварія трапилася не через те, що він був п"яний, а через епілептичний припадок. Щоб довести свою правоту, він проходить зараз перевірку в лікарні ім. Павлова.

Як стало відомо, учасницю аварії Інну, яка вижила в ДТП, вже виписали з 17-ої лікарні. Потерпіла вже встигла дати свідчення міліції - за її словами, Кирилов разом з компанією того вечора розпив карафу горілки.

Кирилов це повністю заперечує. У зв"язку з цим він змінив адвоката і тактику захисту. Він стверджує, що аварія трапилася не через те, що він був нетверезий, а через епілептичний припадок. Мовляв, такі проблеми зі здоров"ям у нього були і раніше.

"Слідство вважає, що це традиційний прийом, до якого вдаються винуватці ДТП. Адже у разі хвороби покарання може бути не 10 років в"язниці, як передбачає Кримінальний кодекс в таких випадках, а набагато м"якше", - розповів начальник прес-служби міліції Києва Володимир Поліщук.

За його словами, щоб довести, здоровий водій чи ні, його направили на стаціонарну психіатричну експертизу в лікарню ім. Павлова. Там його спостерігатимуть близько місяця, а потім доктори вирішуватимуть - симулянт він чи справді страждає на якусь хворобу. Якщо підтвердиться, що він хворіє, то тоді вже міліція з"ясовуватиме, де він проходив медогляд і чому отримував права.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжним для водія автомобіля Honda, дорожньо-транспортна подія за участю якого привела до загибелі журналіста Ігоря Пелиха, утримання під вартою до 15 липня.

За матеріалом Газета по-киевски

Сейчас вы читаете новость «Виновник ДТП, которое убило Пелиха, попал в психушку ». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 79692
Голосование Поддерживаете введение биометрического контроля на границе с РФ?
  • Поддерживаю. Теперь нужно запретить украинцам ездить в Россию
  • Нет, ничего не даст кроме очередей на границе
  • Нужно вводить визовый режим
  • Лучше запретить россиянам въезд в Украину
  • Это ничего не даст. Преступники с РФ все равно будут находить способы попасть в Украину
  • Достаточно полностью прекратить транспортное сообщение с РФ
  • Сомнительное решение. Такой контроль еще больше провоцировать Россию. Возможно обострение на Востоке
Просмотреть