Ексклюзивы
четверг, 10 апреля 2008 12:09

Буш розповів, як кидав пити

Президент США Дж.Буш розповів про те, що 22 роки тому допомогло йому кинути пити. Одкровення американського лідера були викликані ухваленням в країні нового закону, покликаного дати колишнім увязненим "другий шанс" облаштувати своє життя. Закон, який так і називається, - "Закон про другий шанс", направлений на надання всілякої допомоги ув"язненим, що звільнилися, зокрема на базі громадських організацій.

Підписуючи документ, Дж.Буш признався, що сам кинув пити за допомогою неурядової програми, мовиться на офіційному сайті Білого дому. "Я сам - продукт програми на релігійній основі. Я кинув пити. І не в рамках якої-небудь урядової програми. У моєму випадку для цього було потрібно силу посильніше, ніж урядова програма", - розповів американський лідер.

Дж.Буш публічно згадує про своє минуле вже не вперше. В кінці минулого року в інтерв"ю телекомпанії АВС він вже розповідав, що не став би президентом США, якби не кинув вживати спиртне 21 рік тому. "Одного разу увечері мені довелося випити дуже багато, наступного дня я більше не пив. Наступного дня я вирішив кинути і з 1986 року не випивав жодного разу", - сказав глава Білого дому. "Це було непросто, але я кинув пити. Завдяки цьому я став кращий", - відзначив президент США, підкресливши, що алкогольна залежність негативно позначається на особистому житті людини. "Деякі люди можуть з цим справлятися завдяки помірності. Я не був таким п"яницею, що повзає на колінах , але, як я вже сказав, це було змаганням і я вирішив, що воно те не варте", - сказав Дж.Буш.

Американські ЗМІ не раз уточнювали, яку саме дату мав на увазі Дж.Буш, кажучи про день, коли він вирішив "стати іншою людиною". Як писали таблоїди, це відбулося на ранок після гуляння з друзями на честь колективного 40-ліття, коли майбутній президент прокинувся в номері готелю до Колорадо-Спрінгс і зрозумів, що святкувати йому нічого, повідомляє РБК.

Сейчас вы читаете новость «Буш розповів, як кидав пити». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть