четверг, 25 июня 2020 10:55

Выбор швейной машины для домашних нужд

Выбор швейной машины для домашних нужд
Швейная машинка покупается на десятки лет, поэтому не стоит выбирать самую дешёвую модель. Фото: Moyo

Вже півстоліття тому швейна машина була майже в кожному будинку, в якому домашньої господині доводилося обшивати велику сім'ю. Часто виконувати різні поточні швейні роботи - підрубувати штори і постільна білизна, займатися ремонтом ношеного одягу. А при нинішньому рівні достатку хорошу швейну машину купують навіть в разі, коли вона може знадобитися всього кілька разів на рік - щоб підшиити нові джинси або заштопати діру.

Попит, як відомо, народжує пропозицію. Швейне обладнання побутового, професійного та промислового класу мільйонами штук випускають десятки брендів. За допомогою багатого каталогу інтернет-магазину Janome можна купити швейну машинку під будь-які запити - для домашньої роботи, хобі, дрібного підприємництва та інтенсивної професійної діяльності. Однак саме велика кількість різноманітних моделей і ставить покупця в тупик. Малого того, що неможливо місяць вивчати опису до сотням виробів, можна ще наштовхнутися на відвертий ширвжиток під маскою хорошого дизайну. Купивши таку річ, вже через півроку доведеться нести апарат у майстерню.

У чому причина зниження якості швейних машин

1. Прагнучи заробити багато і швидко, деякі бренди переводять своє виробництво в азіатські країни. Не можна сказати, що на заводі відомого бренду у В'єтнамі, Таїланді або Китаї відсутній контроль якості, але місцевий менталітет робітників не може не відбитися на загальній якості готової продукції.

2. Якщо раніше багато деталей заради надійності проводилися методом лиття, то сьогодні їх вже штампують. Більш того, частина елементів заради зниження собівартості стали робити з пластику, який за будь-якої перевантаження ламається.

3. Раніше на потужності електродвигуна і його ресурсі не економили. Не дарма до цього дня у багатьох продовжують працювати радянські пилососи, вентилятори і швейні машини. Деякі сучасні виробники ставлять на машинки малопотужний мотор, який не в силах впоратися з щільною або товстої тканиною.

4. Чомусь розробники деяких моделей перестали ставити передні зуби на транспортер матерії, через ніж тонкі тканини під час роботи можуть перестати рухатися під лапкою.

5. Міркування економії змушують виробників урізати комплектацію машинки, докладаючи менше лапок, голок.

Швейна машинка купується на десятки років. Не варто мінімізувати витрати за рахунок майбутнього, вибираючи саму невибагливу і дешеву модель.

Сейчас вы читаете новость «Выбор швейной машины для домашних нужд». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть