Ексклюзивы
понедельник, 28 июля 2014 13:56

Забужко рассказала "почему Россия до последнего гнилого зуба будет цепляться за Украину"

Забужко рассказала "почему Россия до последнего гнилого зуба будет цепляться за Украину"
Оксана Забужко. Фото: uainfo.org

Ну что, все уже поняли, "зачем России Украина" - и почему она будет цепляться за нас, с Путиным или без Путина, до последнего гнилого зуба, пока не развалится? Написала на своей странице в facebook писательница Оксана Забужко:

"Без Києва у них немає - ДАТИ ХРЕЩЕННЯ. А без дати хрещення країна не має європейської історії. А це реально удар під дих, таке усвідомити. "Ні, ні, ні!" - кричить і біснується колективна свідомість, захищаючись від розверзтої прірви під ногами: від ПУСТОТИ...

Ми - та "материнська плата", без якої, варто було її на 23 роки навіть не усунути, а тільки трошки ВІДСУНУТИ набік, - весь імперський міф "тысячелетней истории" з тріском летить шкереберть, залишаючи по собі те, що й бачимо в Лугандонії - "нехристів" (с).

І невипадково кремлівський "департамент з ідеології" - тоталітарна секта РПЦ МП - весь час товкмачить про "русское православие" - і практично не вживає слова "християнство" (!!!). Це не що, як спроба створити "свою окрему релігію" ("лівої руки") - те, над чим свого часу працював Гітлер, але не встиг довершити (=знамените "Gottglaubig" НСДАП). "Православні кадировці" цьому "новому канону" не суперечать - а от християнських священиків за ним переслідують на окупованих територіях люто й нещадно, як у Давньому Римі.

Все чесно, все як на долоні: в Києві - 1026-ліття хрещення Руси-України, в Москві - Ураза-байрам (як навмисно для наочности збіглося!). Поставте поруч дві картинки, і жодних питань більше не виникатиме: рано чи пізно, хай і на 330-й рік після "переносу" Київської метрополії до Москви, правда виходить на яв. Брехнею світ пройдеш, а назад не вернешся.

Лжецерква ж, де "глава церкви - Кирилл" (!!! - НЕ Христос, як має бути в кожній християнській церкві!), хай іде - на нетря-на болота, де люди не ходять, де кури не піють...(((((((

А всіх християн і мусульман, як і всіх "світських" громадян України, вітаю з святом. Слава Ісусу Христу! Аллах Акбар! Молімось за перемогу".

Сейчас вы читаете новость «Забужко рассказала "почему Россия до последнего гнилого зуба будет цепляться за Украину"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі