Ексклюзивы
четверг, 01 октября 2020 18:00

Российский кавер Алины Паш назвали дерьмом и самоубийством

Российский кавер Алины Паш назвали дерьмом и самоубийством
Алина Паш решила совместить свой музыкальный стиль 2020-го с постсоветским хип-хопом. По ее словам, Титомир - это уровень. Фото: Instagram.

Алина Паш исполнила кавер на песню российского репера Богдана Титомира "Делай, как я".

"Когда я была маленькой, услышала этот трек и подумала: хм, интересный дядя! И он такой смелый, что он так делает. Я люблю этот трек. Поэтому мы, собственно, и взяли его ", - говорит Алина Паш.

По ее словам, сделать кавер предложил коллега по сцене DrumsDaddy. Клип профинансировала российская компания Ferrero. Вышел в рамках акции "Освежи музыку". В ней также приняли участие 5 российских исполнителей, Монатик и Лайма Вайкуле.

Пользователи Instagram и YouTube раскритиковали Алину в комментариях:

Як казав класик, це мерзость, це реально мерзость

"Яке прикре самогубство!".

"А я якраз думав, що видалити з Apple Music, щоб нову музику завантажити... Дякую)".

"Чому нема жодного російського репера який заспівав би українською? Поважайте себе і свою історію".

У відео є бояришник?

"Це фіаско, братан ©".

"Мені подобається творчість Аліни, але ось такі дії з її боку... навіть не знаю. Просто завжди Росія намагалася підкорити Україну, знищувала нашу мову. А тут дівчина з Закарпаття, з самого серця нашої Батьківщини, і підтримує їх "двіж". Я із Севастополя, але таке враження, що я, навіть мешкаючи в проросійському оточенні, більше проникаюся нашою реальною історією. Ну просто, я не знаю... невже вся справа в грошах? Або це така позиція, яку я не зовсім можу зрозуміти".

"Противно таке чути і бачити. Воняє совком до того ж".

З дна постукали

"Вже стала Тарілкою Московихою? До побачення".

"Притворялася гуцулкою доки рубль не попав в око)".

Шо за лайно? Якшо тебе тримають в заручниках - кліпни 5 разів у наступному відео

"Одна дівчинка написала в коментарях під злісним постом про цей кавер, шо вона б ніколи не почула цю пісню, якби не Ви. Так от, вважаю, що це найгірше: гірше за те, що російською, гірше, за те, що плюнула на фанатів, гірше за російські гроші. Просто продовжуєте тримати нас в тому культурному просторі, а були і є сподівання, шо створите наш сучасний український культпростір. Вважаю весь хейт у Вашу сторону виправданим і замалим)".

Певец и диджей Богдан Титомир родом из Одессы. Делал аранжировки для группы "Ласковый май". 1989 стал участником группы "Кармен". Через три года занялся сольной карьерой в направлении хип-хоп. Один из первых и самых известных клипов - "Делай как я". Автор крылатой фразы "Пипл хавает". Некоторое время жил в США, затем вернулся в Россию. Сейчас выступает под сценическим образом Че Гевара.

Сейчас вы читаете новость «Российский кавер Алины Паш назвали дерьмом и самоубийством». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі