среда, 07 февраля 2007 17:14

Єгипетський письменник: Саддам Хусейн живий

Книга під назвою "Саддама не стратили" стала бестселером на літературному ярмарку, який проходить в ці дні в єгипетській столиці. Автор цієї праці стверджує, що колишній іракський диктатор, також як і його сини, Удай і Кусей, живі.

Письменник і дослідник Аніс аль-Драніді намагається довести, що кадри страти Саддама Хусейна демонструють повішення двійника колишнього іракського диктатора. Автор пише, що у Саддама налічувалося 13 помічників, схожих на свого начальника як дві краплі води. Декілька двійників було і у синів президента, які за офіційною версією були убиті ще в початку військової кампанії США в Іраку.

Аль-Драніді забезпечив свою книгу десятками фотографій Саддама Хусейна, зроблених як в період його правління, так і під час страти. Автор порівнює знімки і доходить висновку, що повішали двійника Хусейна, а його самого.

Ярмарок в Єгипті відкрили на минулій неділі. Захід триватиме 12 днів за участю видавців з 12 мусульманських країн. На ярмарку представлено більше 20 тисяч видань, повідомляє MIGnews.com.

Сейчас вы читаете новость «Єгипетський письменник: Саддам Хусейн живий». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі