Ексклюзиви
вівторок, 17 травня 2011 17:55

У Дніпропетровську на пам'ятнику жертвам фашизму намалювали свастику

У Дніпропетровську на пам'ятнику жертвам фашизму намалювали свастику

На пам'ятнику "Євреям - жертвам фашизму", розстріляним в роки Великої Вітчизняної війни, який розташований у Дніпропетровську в парку ім. Юрія Гагаріна, невідомий зробив хуліганський напис білою фарбою у вигляді фашистської свастики.

Як повідомили в ЦГЗ ГУ МВСУ у Дніпропетровській області, інформація про це надійшла до чергової частини Жовтневого райвідділу в понеділок від громадян по телефону спецлінії "102".

"До місця подій негайно виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Дніпропетровського міськуправління міліції. Правоохоронцями встановлено, що в ніч на 17 травня на зазначеному пам'ятнику невідомий з хуліганських спонукань білою фарбою зробив напис у вигляді фашистської свастики. В даний час адміністрацією парку образливі написи усунені" , - відзначили в міліції.

Співробітники міліції ведуть пошук зловмисника. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську на пам'ятнику жертвам фашизму намалювали свастику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути