Ексклюзиви
вівторок, 17 травня 2011 17:19

Гуцула-гвалтівника спіймали у православному монастирі на Рівненщині

Гуцула-гвалтівника спіймали у православному монастирі на Рівненщині

У Свято-Троїцькому чоловічому монастирі УПЦ МП у Межирічах на Рівненщині міліція затримала 23-річного хлопця, якого підозрюють у згвалтуванні в селі 25-річної дівчини та неповнолітньої на Буковині.

Він родом із Косівського району Івано-Франківщини. У 16 років був ув'язнений за згвалтування. Після шести років тюрми в жовтні минулого року вийшов на волю. У грудні 2010 року він згвалтував неповнолітню й втік у монастир на Рівненщину.

"Покинувши стіни храму, чоловік подався у село. Зустрівши пізно ввечері 25-річну Світлану та застосувавши до неї фізичну силу, зґвалтував її. За "гарячими" слідами ґвалтівника взяли острозькі міліціонери. У той момент він перебував у келії монастиря. Аби затримати підозрюваного, міліціонерам довелося виставити двері", - розповіла Інна Березовська, начальник відділу зв'язків з громадськістю обласної міліції.

Проти хлопця порушили кримінальну справу, яка передбачає позбавлення волі строком до 10 років.

"Кримінальна справа за ознаками злочинів, передбаченими частинами другими статей 152 та 153 Кримінального кодексу України, тобто зґвалтування, вчинене повторно або особою, яка раніше вчинила будь-який із злочинів, передбачених статтями 153-155 цього Кодексу, та насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, а також вчинене щодо неповнолітньої чи неповнолітнього, – розповів про обвинувачення начальник Острозького міськвідділу міліції Володимир Загорський.

Хлопця утримують в слідчому ізоляторі в Рівному.

Зараз ви читаєте новину «Гуцула-гвалтівника спіймали у православному монастирі на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути