середа, 16 лютого 2011 08:33

Харківський ведучий шкодує, що переплутав Януковича з Ющенком

Харківський ведучий шкодує, що переплутав Януковича з Ющенком

Модератор засідання Регіонального комітету з економічних реформ, яке сьогодні відбулося у Харкові за участю Президента України Віктора Януковича, пояснив, що помилково оголосив на початку цього зібрання прізвище Віктора Ющенка через велике хвилювання.

За словами заслуженого артиста України Євгена Плаксіна, який відкривав сьогоднішнє засідання у Харківській облдержадміністрації, починаючи з 1963 року, коли його стали запрошувати для відкриття офіційних зібрань за участю високих посадовців, жодного разу чогось подібного не відбулося.

"У такі хвилини у мене перед очима завжди затверджений текст. Це завжди дуже хвилююча мить, і така обмовка сталася вперше за всі 48 років моєї роботи", - сказав Плаксін.

За його словами, свого часу до Харкова приїздили Леонід Брежнєв, Маршали Конєв і Рокосовський, Володимир Щербицький, президенти Леонід Кучма і Віктор Ющенко, а також багато інших керівників, але жодного разу він "не припустився помилки на слові".

"Мені прикро, - додав Плаксін, - хоча це вже нікому не цікаво, але перед самим оголошенням про присутність на засіданні Президента Віктора Януковича хтось із апарату установи почав несподівано говорити щось мені, як кажуть, під гарячу руку. Я мав на якусь мить відреагувати, бо іноді бували моменти, коли щось змінювалося просто на ходу. Саме це, мабуть, мене і збило. Я дуже шкодую про те, що сталося".

Нагадаємо, сьогодні, 15 лютого, перед початком розширеного засідання Регіонального комітету з економічних реформ ведучий оголосив про присутність на засіданні Президента України Віктора Ющенка. Через певний час ведучий виправив помилку і оголосив про присутність на зібранні Президента Віктора Януковича.

Сам Янукович через кілька хвилин взяв слово. І буквально відразу ж, говорячи про мера Харкова, не міг згадати його батькові. "Геннадій ... Геннадій ... Геннадій ... Я вибачаюся ... Кернес", - сказав Віктор Федорович.

Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Харківський ведучий шкодує, що переплутав Януковича з Ющенком ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути