пʼятниця, 28 січня 2011 12:27

У Львові вирахували "мінера" лікарні

У Львові вирахували "мінера" лікарні

Сьогодні вночі львівським правоохоронцям вдалося встановити особу правопорушника, який вчора повідомив про замінування міської лікарні швидкої допомоги на вулиці Миколайчука, 9. Чоловік виявився психічно неврівноваженим.

34-річного Михайла затримали вдома. Він мешкає на тій же вулиці, що й розташована лікарня. Здійснював дзвінок чоловік із таксофону клініки. За відбитками пальців та ще низкою заходів зловмисника і вдалося відшукати.

Зі слів Дениса Харчука, начальника прес-служби міліції Львівської області, зараз правопорушник перебуває у відділку міліції, його допитують.

"Вирахували його оперативними методами. Затримали. Зараз він дає покази. Розказував, що мав злість на медиків. Буцімто, торік у тій лікарні померла його бабуся. Перед тим довго хворіла, а медики не змогли надати їй належної допомоги. У такий спосіб захотів помститися. Але не думав, що це викличе такий резонанс. Чоловік перебуває на обліку в психіатричній лікарні. Тому чи визнають його осудним, мусить показати ще низка експертиз", - сказав Харчук.

Михайлу в разі визнання його вини загрожує до 12 років тюрми.

Нагадаємо, вчора близько 15.00, до міського управління міліції зателефонував стурбований чоловік і повідомив про замінування лікарні. З приміщення медичного закладу довелось евакуювати майже 200 людей першого поверху.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Львові вирахували "мінера" лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути