Ексклюзиви
пʼятниця, 17 грудня 2010 12:38

Азаров у вчорашній бійці депутатів побачив "цинічні дії опозиції"

Азаров у вчорашній бійці депутатів побачив "цинічні дії опозиції"

Прем'єр-міністр України Микола Азаров назвав дії опозиції цинічними і запевнив, що парламент працюватиме. Про це він сказав сьогодні, відкриваючи автомобільний рух з Лівого берега на Правий Дарницьким залізнично-автомобільним мостовим переходом через Дніпро.

"Парламент повинен працювати. Тим більше, що на порядку денному парламенту стоїть доленосний для країни закон про Державний бюджет, без якого країна жити не може", - зазначив Азаров.

"Дії опозиції, яка принесла ланцюги, металеві прути, вони цинічні, безпрецедентні за своїм масштабом, і вони повинні знати, що парламент буде працювати", - сказав Азаров, відповідаючи на питання журналістів, хто санкціював вчорашні дії Партії регіонів в парламенті і як вин оцінює дії депутатів.

Нагадаємо, блокування трибуни Верховної Ради, яке влаштувала в четвер фракція БЮТ, завершилося кривавим побоїщем. У сесійній залі сталася сутичка між депутатами від БЮТ і Партії регіонів.

За словами свідків, цього разу з боку регіоналів у хід пішли стільці. У результаті вони виштовхнули БЮТівців з президії та розблокували парламент.

ІМК

Зараз ви читаєте новину «Азаров у вчорашній бійці депутатів побачив "цинічні дії опозиції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути