неділя, 28 листопада 2010 15:10

На Львівщині вантажівка роздавила 4 людей

На Львівщині вантажівка роздавила 4 людей

Сьогодні вночі поблизу міста Буськ Львівської області на міжнародній трасі Київ-Чоп сталася ДТП. Фура "Вольво" наїхала на трьох братів. Чоловіки поверталися з роботи.

Брати мешкали у селі  Петричі недалеко від районного центру. 38-річний Володимир, 29-річний Андрій та 21-річний Іван майже о 23 годині йшли додому.

Як повідомило кореспонденту Gazeta.ua джерело у Буській центральній районній лікарні, чоловіки на дорозі побачили аварію. На їхніх очах легковик збив пішохода.

"Вони перелізли через дорожні турнікети, почали бігти надавати поміч чоловікові, якого збила легкова машина. Коли перебігали трасу, над'їхала фура і зачепила їх. Водій вантажівки ще "швидку" викликав. Він не винен, ті просто не правильно перебігали дорогу. Чоловік, якого збив легковик, і один із братів - померли на місці. Ще двох доставили до нас в лікарню. Всі чергові медичні працівники були задіяні у надавані реанімаційної помочі. Та травми були не сумісні з життям", - зазначило джерело.

Аварія трапилася на 490 кілометрі міжнародної траси Київ -Чоп. Недалеко мосту через річку Західний Буг. Відомо, що водій "Вольво" здійснював приватні перевезення із Іллічівського морського порту, що в Одеській області.

В телефонній розмові з кореспондентом прес-секретар управління ДАІ в Львівській області Світлана Добровольська про подвійне ДТП на міжнародній трасі не повідомляла. З її слів, 4 людей збила фура.

"Як нам відомо там переходило дорогу троє братів і їхній сусід. Всі четверо потрапили під колеса фури. Проводимо слідство. Намагаємося з'ясувати, що саме чоловіки робили у нічний час на трасі, чого опинилися на проїжджій частині", - сказала Добровольська.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині вантажівка роздавила 4 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути