Ексклюзиви
четвер, 28 жовтня 2010 15:33

На Одещині вбили двірничку за сексуальні домагання

На Одещині вбили двірничку за сексуальні домагання
18 жовтня в Шевченківський райвідділ Одеси надійшло повідомлення від місцевого мешканця, який знайшов на пляжі "Дельфін" труп жінки. Він побачив в кущах дорожню сумку. Розкрив її. Всередині знаходився труп жінки, який лежав у позі ембріона.

На пляж приїхали правоохоронці. На тілі 47-річної загиблої виявили тілесні ушкодження, спричинені ще за життя. Пошкоджена тім'яна область голови. Розсічена надбрівна дуга. Судмедексперти встановили основну причину загибелі: черепно-мозкова травма.

"22 жовтня ми знайшли безробітного, який бачив жінку востаннє. Йому 55 років. Він ховався в селі Одеської області. Відпиратись не став, у скоєному одразу зізнався", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua керівник прес-служби Одеської міської міліції Тетяна Хмельницька.

Він розповів, що загибла давня його знайома. Працювала двірничкою. Розлучена, має сина. Валентина вкотре прийшла в гості, відсвяткувати свій день народження. Через кілька годин співмешканка господаря квартири відлучалась з дому. Залишившись наодинці з чоловіком, випивша Валентина почала домагатись. Але господаря така пропозиція не спокусила. Відмова розлютила жінку, вона вхопила пляшку та накинулася на образника. Той вдарив її по обличчю, сильно відштовхнув. За спиною жінки був прочинений вхід до підвалу. Вона впала до підземелля.

На ранок чоловік спустився подивитися, чи протверезіла Валентина. Коли зрозумів, що та померла, перелякався, запакував труп і вивіз на берег моря.

За даним фактом порушено кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині вбили двірничку за сексуальні домагання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути