середа, 28 квітня 2010 18:12

Генпрокуратура висунула Лозінському офіційні звинувачення

Генпрокуратура висунула Лозінському офіційні звинувачення

Генеральна прокуратура України закінчила досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням екс-нардепа Віктора Лозінського у вбивстві жителя Голованівського району Кіровоградської області Валерія Олійника.

Як повідомили в Генеральній прокуратурі, слідчим управлінням з розслідування особливо важливих справ висунуті в остаточній редакції звинувачення всім причетним до цього злочину особам.

"Сьогодні їм надана можливість приступити до ознайомлення з матеріалами кримінальної справи", - заявили в ГПУ.

Нагадаємо, 1 березня екс-народний депутат фракції БЮТ Віктор Лозінський, який перебував у міжнародному розшуку за звинуваченням у вбивстві, здався Генеральній прокуратурі. За даними Генпрокуратури, до Києва Лозінський прибув з Криму.

Зараз він перебуває в Лук'янівському СІЗО. Свою провину він до цього часу так і не визнав. Під вартою і співучасники - екс-прокурор Голованівського району Євген Горбенко, єгер Василь Перепелиця, помічник дільничного інспектора Олег Штука.

Колишній начальник райвідділу міліції Михайло Ковальський вже повідомлялося, відпущений на підписку про невиїзд, повідомляє Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура висунула Лозінському офіційні звинувачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути